Prima pagină » BMW vrea să vândă abonamente lunare de 18 dolari pentru încălzirea din scaune

BMW vrea să vândă abonamente lunare de 18 dolari pentru încălzirea din scaune

by Elena Paraschiv-Pop

BMW încearcă să perceapă abonamente lunare pentru anumite opțiuni, testând terenul pe diferite piețe. Producătorul german de mașini le cere deja șoferilor din Coreea de Sud să plătească un abonament lunar de 18 dolari pentru a avea scaunele încălzite, notează The Drive.

Proprietarii coreeni nu sunt obligați să plătească lunar pentru scaunele încălzite sau pentru oricare dintre celelalte opțiuni disponibile la BMW, dar se pot face plăți lunare pentru a beneficia de aceste facilități. Scaunele încălzite, de exemplu, costă aproximativ 18 dolari pe lună. Clienții pot apela la un abonament pe un an (176 dolari), un abonament pe trei ani (283 dolari) sau pot cumpăra scaunele încălzite permanent (406 dolari).

Printre opțiuni disponibile cu abonamente lunare se mai află și: software-ul BMW Driving Assistance Plus (software-ul de pilot automat), volan încălzit și un generator de zgomot artificialpentru mașinile electrice. Acestea vor fi disponibile pentru diferite tarife, iar unele pot fi adăugate imediat la mașina unui client prin intermediul unui computer sau smartphone.

De notat faptul că pot exista și alte căi de activare a opțiunilor. Mai exact, utilizatorii care au cunoștințe software ar putea cu usurință să modifice sistemul BMW astfel încât să deblocheze opțiunea gratuit.

Citește și articolul:

Proprietarii de Volkswagen au făcut lucruri similare la mașinile mai vechi de mai bine de un deceniu, folosind instrumente simple pentru a debloca modurile de iluminare și funcțiile ferestrelor. Mai recent, proprietarii de Ford Maverick au aflat că pot debloca sistemul de control al vitezei de croazieră pe Maverick-urile entry-level, pur și simplu schimbând butoanele de pe volan și folosind un software.

Sursă foto: Artiom Vallat on Unsplash

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More