Prima pagină » BMW Group alege soluția RISE with SAP pentru a-și accelera transformarea digitală a business-ului

BMW Group alege soluția RISE with SAP pentru a-și accelera transformarea digitală a business-ului

by Elena Paraschiv-Pop

SAP și BMW Group au ajuns la un acord prin care își extind parteneriatul strategic, astfel încât compania producătoare de automobile să își accelereze procesul de transformare digitală.

Discuțiile dintre cele două companii au ajuns la un punct comun la finalul lunii ianuarie. BMW Group va folosi soluția RISE with SAP, pentru a-și transforma întreaga structură software. Compania va îmbina noua strategie pentru cloud cu sistemele SAP S/4HANA deja existente, astfel că un nou capitol de inovare va fi deschis pentru aspectele critice de business, cum ar fi zona financiară, aprovizionarea cu piese de schimb și componente, depozitarea acestora, lanțul de aprovizionare și liniile de producție. Astfel, BMW Group va putea să își îmbunătățească și în viitor digitalizarea, care va fi mai completă și mai eficientă.

Extinderea unui parteneriat strategic început acum trei decenii

BMW Group și SAP au deja un parteneriat ce a fost concretizat în urmă cu mulți ani. Acum, cu ajutorul RISE with SAP, producătorul auto va avea acces la o platformă cloud care va oferi suport pentru procese business end-to-end.

Thomas Saueressig, membru în board-ul executiv al SAP SE, responsabil pentru SAP Product Engineering, declară că ”BMW și SAP sunt într-o strânsă colaborare de mai bine de 30 de ani. Prin extinderea parteneriatului, facem un pas decisiv în direcția unui viitor digital. Asta arată că SAP S/4HANA Cloud și restul gamei variate de soluții din portofoliu creează o bază solidă pentru companiile care doresc să fie inovatoare, iar noi ne asigurăm de succesul pe termen lung al clienților noștri, într-o lume foarte competitivă.”

Alexander Buresch, CIO și Senior Vice President al BMW Group IT, spune că ”această decizie strategică ne va ajuta să îmbunătățim și mai mult procesul de digitalizare în care suntem angrenați deja. Lucrăm la sporirea flexibilității infrastructurii, dar și la atingerea unui nivel maxim de scalabilitate la nivel global. Mai mult, extinderea parteneriatului ne ajută să aducem inovațiile de business clienților noștri mai rapid ca niciodată. De aceea sunt foarte bucuros pentru următorii pași pe care îi vom face în această călătorie alături de SAP.”

BMW Group și SAP, împreună pentru viitorul industriei auto

RISE with SAP aduce laolaltă toate aplicațiile, platformele, uneltele și serviciile necesare pentru transformarea unui business. Astfel, BMW Group va avea posibilitatea de a folosi cele mai noi tehnologii și soluții cloud marca SAP, pentru a continua procesul de inovare al companiei. BMW Group și SAP au ales să colaboreze în forma unui model operativ, care acoperă infrastructura, aplicațiile cloud și operațiunile, făcând astfel o tranziție de la un model clasic de licențiere. 

Ca parte din acest parteneriat extins, BMW Group și SAP vor putea contribui concomitent la viitorul inovației în procesele de business specifice industriei automobilistice. 

Despre SAP

Strategia SAP este de a ajuta fiecare afacere să funcționeze ca o întreprindere inteligentă și sustenabilă. În calitate de lider de piață în domeniul aplicațiilor software pentru întreprinderi, ajutăm companiile de toate dimensiunile și din toate industriile să funcționeze la potențialul maxim: Clienții SAP generează 87% din totalul comerțului global. Tehnologiile noastre de învățare automată, Internet of Things (IoT) și de analiză avansată ajută la transformarea afacerilor clienților în întreprinderi inteligente. SAP ajută să ofere oamenilor și organizațiilor o cunoaștere profundă a afacerii și încurajează colaborarea care îi ajută să rămână înaintea concurenței. Simplificăm tehnologia pentru companii, astfel încât acestea să poată consuma software-ul nostru așa cum doresc – fără întreruperi. Suita noastră end-to-end de aplicații și servicii permite clienților din mediul de afaceri și public din 25 de industrii la nivel global să funcționeze în mod profitabil, să se adapteze continuu și să facă diferența. Cu o rețea globală de clienți, parteneri, angajați și lideri de opinie, SAP ajută lumea să funcționeze mai bine, îmbunătățind astfel viața oamenilor. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.com

###

Acest document conține declarații anticipative, care sunt previziuni, proiecții sau alte declarații despre evenimente viitoare. Aceste declarații se bazează pe așteptări, previziuni și ipoteze actuale, care sunt supuse unor riscuri și incertitudini care ar putea face ca rezultatele și efectele reale să difere în mod semnificativ. Informații suplimentare cu privire la aceste riscuri și incertitudini pot fi găsite în documentele noastre depuse la Securities and Exchange Commission, inclusiv, dar fără a se limita la secțiunea „Factori de risc” din Raportul anual 2021 al SAP pe formularul 20-F.

© 2022 SAP SE. Toate drepturile rezervate.

SAP și alte produse și servicii SAP menționate în acest document, precum și logo-urile lor respective sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale SAP SE în Germania și în alte țări. Vă rugăm să consultați https://www.sap.com/copyright pentru informații și notificări suplimentare privind mărcile comerciale. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More