Prima pagină » Politica de abonare la newsletter

Politica de abonare la newsletter

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru va invitam sa bifati casuta aferenta acestei optiuni, disponibila la nivelul paginii noastre si sa completati adresa dumneavoastra de e-mail. Bifarea casutei cu textul „Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail pentru a primi comunicari sub forma de Newsletter din partea Business Mind, in acord cu Politica de abonare la newsletter.” echivaleaza cu citirea si intelegerea prezentului document, dar si cu oferirea acordului liber exprimat pentru prelucrarea numelui si prenumelui (care rezulta indirect din adrese de e-mail de tipul nume.prenume@x.com), precum si a adresei de e-mail, nume & prenume, funcția, numele companiei in scop de marketing direct, Operatorul trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat in acest sens.

Pentru a se asigura ca transmiterea de mesaje comerciale si de marketing se realizeaza cu respectarea normelor privind protectia datelor, dar si pentru a asigura o protectie suplimentara a datelor astfel prelucrate, Operatorul a implementat urmatoarea modalitate de abonare la newsletter: se va completa caseta destinata numelui si prenumelui, precum si adresei de e-mail, si se va bifa casuta corespunzatoare acordului de primire a comunicarilor din cadrul formuarului pentru abonare, avand textul de mai sus, urmand a se confirma abonarea prin apasarea butonului „Submit”. Abonarea la newsletter-ul nostru implica prelucrarea, ca date cu caracter personal, a adresei de e-mail, respectiv a numelui si prenumelui, daca acestea rezulta (indirect) din adresa de e-mail (de tipul nume.prenume@x.com) ori daca alegeti sa il puneti la dispozitia Operatorului. 

Toate procesele de prelucrare a datelor efectuate in scopul transmiterii de informatii specifice activitatii de marketing a Operatorului respecta regulile descrise in Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru. 

Abonarea la newsletter nu este conditionata de plata unei taxe in acest sens, astfel ca primirea de mesaje comerciale si de marketing din partea Operatorului este gratuita. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se va trimite pe adresa de e-mail furnizata in acest scop de catre utilizator, cu conditia ca aceasta sa fie corect introdusa. Business Mind nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori (spre ex., adresa de e-mail, nume, prenume). 

Newsletter-ul nostru poate contine informatii cu privire la:

  • Produsele si Serviciile oferite de Business Mind;
  • cele mai recente campanii, oferte si promotii ale Operatorului;
  • activitatea recenta a acestuia;
  • modificari si noutati privind diferite aspecte ale platformei web;
  • recomandari de servicii;
  • alte informatii de natura comerciala si de marketing.

Abonatul are optiunea de a-si retrage consimtamantul pentru transmiterea de comunicari de marketing si a se dezabona in orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizeaza, din punct de vedere practic, prin transmiterea unei solicitari in acest sens la adresa de e-mail: contact@business-mind.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din footer-ul fiecarui e-mail comercial transmis din partea Operatorului de date. Retragerea consimtamantului pentru primirea de mesaje comerciale din partea Operatorului nu afecteaza procesul de  prelucrare a adresei de-mail in scop de marketing direct pe perioada in care consimtamantul pentru acest scop de prelucrare a fost oferit in mod valabil.

Ulterior dezabonarii va puteti reabona oricand la newsletter-ul nostru, in mod gratuit. 

Operatorul nu ofera utilizatorului nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata. 

Business Mind nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului de newsletter pe care il pune la dispozitie. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate utilizatorului. 

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentei Politici, sens in care va invitam sa consultati in mod periodic acest document.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More