Prima pagină » Daniela Mariscu – Președintele Consiliului Patronatelor ESG din România participă la evenimentul „Iasi Belgian Business Days – Portal de susținere a afacerilor” în data de 13 septembrie 2023

Daniela Mariscu – Președintele Consiliului Patronatelor ESG din România participă la evenimentul „Iasi Belgian Business Days – Portal de susținere a afacerilor” în data de 13 septembrie 2023

by Elena Paraschiv-Pop

Daniela Mariscu va fi prezentă ca vorbitor și mentor, aducându-și experiența și cunoștințele în domeniul antreprenorial și investițional

Daniela Mariscu, un nume recunoscut în mediul de afaceri românesc, se alătură evenimentului IASI BELGIAN BUSINESS DAYS în calitate de vorbitor și mentor. Participarea ei este o oportunitate deosebită pentru antreprenorii și investitorii din România, oferindu-le acces la experiența și cunoștințele sale în domeniul antreprenorial și investițional.

Contribuția Danielei Mariscu la dezvoltarea ecosistemului investițional românesc

Cu un portofoliu bogat în investiții în diverse domenii, Daniela Mariscu este un exemplu de succes în mediul de afaceri românesc. Ea este un susținător al extinderii mentalității antreprenoriale în România și contribuie activ la dezvoltarea ecosistemului investițional românesc. Prin sprijinirea și promovarea potențialului creativ și inovator al antreprenorilor europeni, Daniela aduce o perspectivă valoroasă în domeniul investițiilor și antreprenoriatului.

Experiența și proiectele de succes ale Danielei Mariscu

Daniela Mariscu s-a implicat în multiple proiecte de succes de-a lungul carierei sale. Unul dintre aceste proiecte de succes include participarea sa ca jurat în emisiunea Pro TV „Empire of Lions”, cunoscută și sub numele de „Shark Tank/Dragons Den”. Prin investițiile făcute în cadrul acestei emisiuni, ea a generat exemple de succes și a susținut dezvoltarea afacerilor antreprenorilor.

De asemenea, Daniela Mariscu a făcut și investiții în domeniul tehnologic, inclusiv într-un proiect de sistem cloud descentralizat bazat pe tehnologia blockchain. Modul de actiune ca antreprenor precum si strategia de investitii a Danielei subliniază preocuparea permanenta pentru solutii inovative si sustenabile care se inscriu cu succes in practicile ESG.

Pe lângă activitatea de investitor, Daniela Mariscu este și co-fondatoare a Aquatica Experience, o companie care promovează turismul de lux în România, în special în industria nautică. Acestă inițiativă evidențiază abilitatea Danielei de a explora și investi în diferite sectoare de activitate.

Angajamentul Danielei Mariscu față de antreprenori și comunitatea de afaceri

Principiul de bază al Danielei Mariscu ca investitor este acela de a contribui la maximizarea potențialului individual al unei mase critice de oameni, având în vedere impactul macroeconomic și social global. Angajamentul său în sprijinirea antreprenorilor și dezvoltarea comunității de afaceri în România este evident în activitatea sa.

Participarea la evenimentul IASI BELGIAN BUSINESS DAYS și beneficiile acesteia

Căutați să vă extindeți orizonturile afacerii și să creați noi conexiuni? Vă invităm la evenimentul „Iași Belgian Business Days” organizat de Camera de Comert Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova (BEROCC) și Consiliul Patronatelor ESG din România, cu suportul Primăriei Iași,  Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Digital Innovation Zone în perioada 13-14 septembrie 2023. 

Speakerii evenimentului:

  • Mihai Chirica, Primar Iași
  • Alain Schodts – Director Executiv, Camera de Comert Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova (BEROCC)
  • Daniela Mariscu, Președinte, Consiliului Patronatelor ESG din România
  • Cristina Bachiu – Președinte, Digital Innovation Zone
  • Irina Vasile – Partener, Lexters 
  • Reprezentant din partea Organizației Femeilor Antreprenor UGIR (OFA UGIR)
  • Alți speakeri urmează a fi confirmați

Participarea la evenimentul IASI BELGIAN BUSINESS DAYS este o oportunitate deosebită pentru antreprenori și investitori de a învăța și de a obține sfaturi valoroase de la experți în domeniu.

Pentru mai multe informații despre eveniment, agenda și biletele disponibile, vă rugăm să consultați pagina evenimentului: https://berocc.com/events/iasi-belgian-business-days-a-gateway-to-empowering-connections/

Sponsor principal: ELI PARKS

Sponsor: LEXTERS, Aquatica Experience

Parteneri eveniment: Mees Chocolates, Belfoods

Parteneri institutionali: Primaria Iasi, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Digital Innovation Zone

Parteneri media: Business Voice, Revista Patronatului Roman, Revista Cariere, Club Antreprenor

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More