Prima pagină » Marius Alexa – Arhipelago, participă la evenimentul „Iasi Belgian Business Days – Portal de susținere a afacerilor” în data de 13 septembrie 2023

Marius Alexa – Arhipelago, participă la evenimentul „Iasi Belgian Business Days – Portal de susținere a afacerilor” în data de 13 septembrie 2023

by Elena Paraschiv-Pop

Marius Alexa conduce compania media Arhipelago și este un reprezentant de marcă pentru antreprenorii din nord-estul țării.  S-a făcut remarcat prin implicarea activă în dezvoltarea mediului antreprenorial național, în special prin promovarea unor instrumente online de sprijinire a întreprinzătorilor, printre altele fiind fondatorul portalului Finantare.ro. A stimulat cu succes coagularea de comunități de afaceri în mai multe orașe, creând rețele naționale de întreprinzători și companii. A inițiat programul național de conferințe de afaceri și misiuni economice internaționale al comunității Afaceri.ro.

A înființat și sprijinit mai multe ONG-uri și think-tank-uri cu impact asupra dezvoltării regionale și naționale. În 2010 a fost președinte JCI România, iar din 2011 prin APEC a coordonat mai multe campanii de interes public cum ar fi “Ieșenii vor Aeroport” sau “Moldova vrea Autostrada”.

Cu o experiență bogată în spate, a „îmbrăcat” mai multe haine din punct de vedere profesional, dintre care amintim pe cele de întreprinzător, manager, trainer, profesor universitar, activist civic, strateg și, nu în ultimul rând, organizator de conferințe de afaceri.

De ce să participați? Iași Belgian Business Days este un eveniment de business care vă oferă o gamă variată de activități menite să deblocheze oportunități și să stimuleze creșterea în peisajul afacerilor. Agenda cuprinzătoare include vizite la companii locale, un Maraton de întâlniri B2B și un Networking Drink. Acest eveniment vă oferă cheia pentru a vă extinde rețeaua profesională și pentru a crea parteneriate durabile.

Pentru mulți antreprenori și profesioniști în afaceri, găsirea conexiunilor potrivite și stabilirea de parteneriate poate fi o provocare. Însă Iași Belgian Business Days elimină aceste provocări prin adunarea liderilor industrii, companiilor inovatoare și persoanelor ambițioase sub un singur acoperiș. La acest eveniment, veți avea oportunitatea de a întâlni profesioniști cu idei similare, potențiali clienți și influențatori din industrie care pot deveni parteneri de valoare în călătoria dumneavoastră de afaceri.

Unul dintre principalele beneficii ale participării la Iași Belgian Business Days este expansiunea semnificativă a rețelei profesionale. În doar două zile, veți avea ocazia să discutați cu profesioniști de elită, să întâlniți potențiali clienți și să vă conectați cu lideri din industrie. Acest eveniment vă oferă posibilitatea de a schimba idei, de a împărtăși experiențe și de a construi parteneriate care vă vor consolida brandul și vă vor aduce succes pe termen lung.

Pe lângă oportunitățile de networking, Iași Belgian Business Days oferă și alte caracteristici și beneficii remarcabile. Vizitele la companii locale vă vor oferi perspective unice asupra industriei, iar Maratonul de întâlniri B2B vă va oferi o platformă pentru negocieri și colaborări care pot stimula inovarea și creșterea. În plus, Networking Drink vă oferă un mediu relaxat, dar productiv, în care puteți construi relații de durată.

Caracteristici-cheie ale evenimentului Iași Belgian Business Days:

 • Vizite la companii locale: obțineți perspective unice ale industriei prin vizite exclusive la companii precum Motexco, BMT, Capra Noastra și Misavan.
 • B2B Meetings Marathon: conectați-vă cu potențiali parteneri și clienți pentru a explora noi oportunități de afaceri.
 • Networking Drink: construiți relații de durată într-un cadru casual și profesional.

Speakerii evenimentului:

 • Mihai Chirica, Primar Iași
 • Alain Schodts – Director Executiv, Camera de Comert Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova (BEROCC)
 • Daniela Mariscu, Președinte, Consiliului Patronatelor ESG din România
 • Cristina Bachiu – Președinte, Digital Innovation Zone
 • Irina Vasile – Partener, Lexters 
 • Marius Alexa – Antreprenor, Arhipelago
 • Reprezentant din partea Organizației Femeilor Antreprenor UGIR (OFA UGIR)
 • Alți speakeri urmează a fi confirmați

Inscrierea la eveniment este esențială pentru a vă asigura locul la acest eveniment prestigios. Biletele pentru fiecare zi de activități sunt disponibile la prețuri avantajoase. Înregistrarea din timp este recomandată deoarece locurile sunt limitate. Vizitați pagina evenimentului: 

Sponsor principal: ELI PARKS

Sponsor: LEXTERS, Aquatica Experience

Parteneri eveniment: Mees Chocolates, Belfoods, The Blue Renaissance

Parteneri institutionali: Primaria Iasi, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Digital Innovation Zone

Parteneri media: Business Voice, Revista Patronatului Roman, Revista Cariere, Club Antreprenor

Pentru orice alte întrebări sau detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail commercial@berocc.com sau la numărul de telefon +40769279855

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More