Prima pagină » Conferința națională OFA UGIR – ediția a XI-a va avea loc la Suceva, pe 29 septembrie

Conferința națională OFA UGIR – ediția a XI-a va avea loc la Suceva, pe 29 septembrie

by Elena Paraschiv-Pop

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) organizează la Suceava, în ziua de vineri, 29 septembrie 2023, conferința națională – ediția a XI-a, cu tema:

”Economia României încotro? Cum este influențat mediul antreprenorial privat de evoluțiile economice europene și națonale?”

Evenimentul va oferi o platformă deosebită pentru a explora și dezbate provocările și oportunitățile care apar în calea dezvoltării afacerilor în România.

Contextul economic actual este unul complex și dinamic, cu schimbări semnificative care pot influența în mod direct companiile noastre. Prin intermediul acestei conferințe, ne propunem să vă oferim o perspectivă amplă asupra evoluțiilor economice la nivel macro și micro, în special în context european și național, și să discutăm despre strategiile adecvate pentru a vă dezvolta afacerea în continuare.

Prin prezentări și dezbateri interactive, vom explora următoarele subiecte-cheie:

  • Analiza contextului economic european și național: Înțelegerea schimbărilor și tendințelor economice actuale pentru a lua decizii informate.
  • Impactul asupra afacerilor: Cum se reflectă schimbările economice în performanța și profitabilitatea companiilor?
  • Strategii și instrumente pentru succesul antreprenorilor: Discuții și recomandări cu privire la abordările optime pentru a face față provocărilor și a valorifica oportunitățile în mediul de afaceri actual.

Atât agenda evenimentului, cât și lista speakerilor sunt elemente aflate în permanentă actualizare pentru a ne asigura că această conferință va atinge toate așteptările celor prezenți.

Până în prezent, suntem onorați să îi avem alături și le mulțumim pentru confirmare, următorilor speakeri:

  • Roxana Mînzatu – Secretar de stat, Coordonator al Departamentului pentru Evaluare Integrată și Monitorizarea Programelor Finanțate din Fonduri Publice și Europene
  • Lucian Ioan Rus – Secretar de stat – Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului
  • Veronica Arpintin – Secretar de stat, Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării Republica Moldova
  • Tana Alexandra Foarfă – Director Europuls – Centrul de Expertiza Europeana, Consilier politici publice – Parlamentul European
  • Teodora Petre – Head of SME Strategy Raiffeisenbank
  • Mihaela Tudor – CEO & Founder TUDOR Communications

Astfel, te invităm să fii alături de noi în cadrul acestei conferințe naționale și să îți rezervi locul prin completarea următorului formular de participare:

https://forms.gle/QtDCaXk79aE4Ex8K9

Rămâi la curent cu ultimile noutăți și actualizări cu privire la agenda evenimentului AICI. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More