Prima pagină » Animax investește 270.000 euro în două magazine, în Cosmopolis Plaza din București și Alba-Iulia, depășind 130 de unități la nivel național

Animax investește 270.000 euro în două magazine, în Cosmopolis Plaza din București și Alba-Iulia, depășind 130 de unități la nivel național

by Elena Paraschiv-Pop

Magazinul din București, aflat în ansamblul rezidențial Cosmopolis, este creat după un nou concept de design, cu o suprafață de aproape 370 mp.

Magazinul Animax din Alba-Iulia este primul magazin al retailerului în acest oraș.

Cele două magazine vor fi deschise joi, 31 august, oferind reduceri de 20% la toate produsele timp de 4 zile.

Animax, retailerul pet cu cea mai extinsă reţea de magazine din România, își consolidează poziția în piață cu două noi magazine, în București și Alba-Iulia, după o investiție totală de 270.000 euro. Astfel, compania ajunge la 131 de unități la nivel național. Până la finalul anului, retailerul vizează încă 6 extinderi în țară. 

Magazinul din București, deschis în Cosmopolis Plaza (str. Europa, nr. 9 bis), primul mall strip dintr-un complex rezidențial din țară, include și o farmacie veterinară, fiind a 29-a unitate din Capitală. Cu o suprafață de aproape 370 mp, noul magazin Animax este creat după un concept nou, cu un design modern și atractiv și o amenajare ergonomică și armonioasă, ceea ce facilitează găsirea în mod intuitiv și rapidă a produselor dorite, oferind astfel o experiență plăcută la cumpărături. Investiția în această unitate s-a ridicat la 200.000 de euro.

Totodată, Animax deschide primul său magazin în Alba-Iulia, în Carolina Mall (str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 2), cu o suprafață de 140 mp, după o investiție de 70.000 de euro.

Cele două magazine vor fi inaugurate în aceeași zi, joi, 31 august, oferind reduceri de 20% la toate produsele în limita stocului disponibil, timp de 4 zile, până pe 3 septembrie.

“Cu o puternică rețea în întreaga țară, concepte noi și o gamă diversificată de produse, filosofia Animax este să fie acolo unde sunt iubitorii de animale, cât mai aproape de clienții săi. Prin urmare, strategia noastră de business este să căutăm constant oportunități de extindere, prin care să acoperim zone strategice din București și din țară, completând în multe cazuri oferta de produse cu farmacii veterinare, asigurând produse și servicii complete pentru prietenii noștri necuvântători, animalele de companie. De altfel, este cunoscut faptul că, la nivel de Europa, românii au cele mai multe animale de casă, trend care este în creștere în România. Astfel, am înregistrat și o creștere de 15% a cererii pentru hrană umedă și accesorii pentru animale în prima jumătate din an față de aceeași perioadă de anul trecut. În acest context, ne dorim să acoperim cererea tot mai mare pentru produse de calitate pentru animale de companie atât în toate zonele Bucureștiului, cât și în zone importante din țară, aducând și un nou concept de retail pe această piață, care îmbină perfect experiența de cumpărături cu pasiunea pentru animale de companie”, declară Miruna Diaconescu, Director de Marketing, Pet Network International Romania.

Pe fondul cererii crescute pentru produse pentru animale și din dorința de a fi cât mai aproape de clienții săi, Animax are în plan șase noi extinderi în țară în 2023 prin care vizează consolidarea poziției pe piață la nivel național. 

Tot ca parte din dezvoltarea companiei, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub prin care sunt acordate reduceri pentru fiecare achiziție. 

Prezent în majoritatea orașelor mari din țară, Animax are cele mai multe magazine în București, Brașov, Constanța, Iași, Oradea și Timișoara și un total de peste 500 de angajați, fiind astfel cel mai extins retailer specializat în vânzarea de produse și accesorii pentru animale de companie. 

Despre Animax:

Animax, parte a Pet Network International, grup de companii specializate în comercializarea de bunuri și servicii pentru animalelele de companie, lider de piață pe acest segment, a devenit una dintre cele mai importante mărci înregistrate de pe piața de profil și cel mai extins lanț din România, având deschise în prezent peste 130 de magazine.

Primul magazin Animax (marcă înregistrată) a fost deschis de către compania Pet Product în anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc în mai multe zone ale Bucureștiului, precum și în alte orașe ale țării.

Având o experiență de peste 22 ani, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul său și are nevoi diferite, și de aceea, magazinele Animax oferă game variate de produse atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume.

Pet Network International operează în România prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 milioane de euro. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More