Prima pagină » Aura Icodin, Centrul de limbi straine A_BEST: Implementarea unei strategii lingvistice adecvate poate influenta listarea la bursa a companiilor romanesti

Aura Icodin, Centrul de limbi straine A_BEST: Implementarea unei strategii lingvistice adecvate poate influenta listarea la bursa a companiilor romanesti

by Elena Paraschiv-Pop

În era globalizării rapide, când afacerile se extind rapid la nivel internațional, comunicarea eficientă în limba engleză a devenit esențială pentru o afacere de succes. Pentru companiile listate la bursă sau cele care se pregătesc pentru listare, investiția în cursuri de limba engleză pentru angajații lor nu este doar o decizie inteligentă, ci și o strategie necesară pentru comunicarea fără efort cu partenerii internaționali. „Conectarea companiilor românești la lumea afacerilor globale prin limbi străine este misiunea A_BEST de aproape 15 ani”, a declarat Aura Icodin, fondator și CEO al A_BEST Foreign Language Center. (fotografie)

Companiile care sunt listate la bursă atrag atenția investitorilor din întreaga lume. De la rapoarte financiare până la prezentări pentru acționari, comunicarea corectă și eficientă poate face diferența atunci când vine vorba de primirea sprijinului financiar necesar pentru evoluția companiei.

Cursurile de engleză de afaceri le permit angajaților să interacționeze fără efort cu parteneri internaționali, clienți și furnizori. Fiecare cuvânt bine ales și fiecare negociere de succes fac compania mai competitivă pe scena globală. Astfel, angajații pot colabora mai eficient cu partenerii de afaceri din întreaga lume, reducând riscul de neînțelegere și erori. Comunicarea îmbunătățită duce la îmbunătățirea performanțelor, atât individuale, cât și colective, care generează beneficii tangibile pentru întreaga companie.

Mai mult, compania va beneficia de o imagine mai puternică pe piață. Companiile care sunt angajate în dezvoltarea continuă a angajaților și pun accent pe comunicarea eficientă cu partenerii internaționali transmit un mesaj clar și puternic care construiește încrederea investitorilor, clienților și partenerilor de afaceri.
Listarea la bursă presupune, în același timp, pregătirea și transmiterea unei serii de documente juridice și financiare, care necesită adesea traducerea lor în limba engleză: prospectul de listare, raportul financiar anual, raportul de gestiune, raportul auditorului, eventualele acorduri cu instituții bancare sau creditori, diverse documente legate de autorizare sau avizare etc. „La A_BEST, lucrăm cu traducători autorizați cu experiență pentru a oferi traduceri de prim rang, asigurându-ne că mesajul original este redat cu acuratețe în limba țintă. Mai mult, traducerea nu este doar despre transmiterea cuvintelor dintr-o limbă în alta, ci și despre înțelegerea subtilităților culturale și lingvistice. Echipa noastră acordă o atenție deosebită acestor detalii fine.” , adaugă Aura Icodin.

„La A_BEST Foreign Language Center ne angajăm constant să oferim clienților noștri pachete de servicii lingvistice, menite să profite la maximum de bugetele existente pe aceste segmente și, astfel, să optimizeze costurile. Mai mult, oferim constant clienților noștri corporativi consultanță pentru Strategia de Management Lingvistic, care este un set de măsuri și tehnici menite să evite barierele lingvistice și culturale pe piețele externe noi sau în expansiune.” afirmă Aura Icodin.

În concluzie, investiția în cursuri de limba engleză, precum și în servicii specializate de traducere este o parte importantă a Strategiei de management lingvistic, care este indispensabilă pentru companiile care sunt listate sau în curs de listare la bursă. Aceste aspecte au un impact semnificativ atât asupra comunicării interne cât și externe, asupra expansiunii companiei pe piața internațională și, eventual, asupra succesului global al companiei.

Despre A_BEST Foreign Language Center


A_BEST Foreign Language Center (https://abest.ro/) este în prezent unul dintre cele mai importante centre independente de învățare a limbilor străine din România.
Având o selecție de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, A-BEST Foreign Language Center a avut, în cei 15 ani de activitate pe piață, aproximativ 400 de clienți — (companii multinaționale sau naționale din Top 300, din FMCG, retail, logistică, bancar, PHARMA, transport, IT&C, BPO, TELECOM, asigurări, turism precum și instituții, ambasade etc) iar în ultimii 5 ani echipa A_BEST a oferit peste 50.000 de ore de cursuri de limbi străine corporative .
Contact: office@abest.ro, 0762.274.914

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More