Prima pagină » MetaWealth lansează un giveaway în valoare de 100.000 de dolari, făcând investițiile imobiliare mai accesibile pentru publicul larg

MetaWealth lansează un giveaway în valoare de 100.000 de dolari, făcând investițiile imobiliare mai accesibile pentru publicul larg

by Elena Paraschiv-Pop

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, lansează un giveaway în valoare de 100.000 de dolari pentru investitorii care cumpără o bucată din pachetul de proprietăți rezidențiale Cosmopolis și New Confort City din București. Inițiativa, menită să democratizeze investițiile imobiliare, este o continuare a misiunii MetaWealth de a ajuta oamenii să își construiască un viitor financiar mai bun.

Oferta companiei, valabilă până pe 25 septembrie, include un cadou suplimentar de 100 de dolari în contul de pe platformă, pentru orice investitor care achiziționează o bucată fracționată în valoare de cel puțin 100 de dolari din pachetul imobiliar Cosmopolis și New Confort City. Evaluat de Colliers International, acest pachet este format din 36 de apartamente noi, cu un ROI estimat pe 5 ani de 75,35%, și cu venituri din chirii distribuite lunar investitorilor. Această ofertă imobiliară este doar una dintre oportunitățile disponibile în prezent pe aplicația MetaWealth și este potrivită pentru cei care caută un echilibru între veniturile din chirii și cele obținute din aprecierea activelor.

Acest giveaway, în valoare de 100.000 de dolari, nu este doar o tactică promoțională, ci un angajament pe care ni-l asumăm pentru o piață a investițiilor în imobiliare mai reglementată, care să fie accesibilă pentru orice persoană care își dorește un venit financiar în plus”, a declarat Michael Topolinski, cofondator și președinte al MetaWealth. „Imobiliarele au reprezentat întotdeauna o bază solidă prin care poți face profit, însă, pentru mulți, au fost inaccesibile. Noi folosim tehnologia de fracționare pentru a echilibra situația și a face oportunitățile convenabile pentru toți

Pe 15 august, aplicația a lansat, de asemenea, Pajurei 3 Residence, un proiect de pre-construcție de apartamente de lux cu un profit estimat la ieșire de 43,6% în 2 ani.

Prezentă în România de la începutul acestui an, MetaWealth are deja un palmares de rezultate. Primul activ imobiliar din București a distribuit deja investitorilor aproximativ 43.000 de dolari în venituri din chirii în doar patru luni. 

MetaWealth a luat, de asemenea, măsuri strategice semnificative pentru a deveni principala platformă de investiții imobiliare prin tokenizare la nivel global. Recent, aceasta a încheiat un parteneriat cu Deloitte, una dintre cele mai mari firme de consultanță fiscală și audit la nivel global, în calitate de consilier strategic, pentru a ghida MetaWealth în ceea ce privește aspectele juridice, de extindere, fiscale și de reglementare în regiunile EMEA. În plus, platforma își extinde oportunitățile pentru 2023 pentru a include active pe toate piețele europene, inclusiv Malaga (Spania).

În prezent, MetaWealth se bucură de peste 7200 de utilizatori din 18 țări diferite din regiunea EMEA.

Despre MetaWealth™

MetaWealth™ este o platformă web3 de investiții ce conectează vânzătorii și cumpărătorii de bunuri imobiliare, disponibilă prin Apple App Store și Google Play Store. Utilizatorii pot să investească în fracțiuni de active imobiliare și în alte active valoroase, obținând profit atât din veniturile recurente din chirii, cât și din aprecierea activelor.

Echipa MetaWealth™ este formată din peste 20 de programatori cu înaltă calificare, experți în domeniul imobiliar și profesioniști în business, pe lângă echipa de bază de co-fondatori și consultanţi.

Dincolo de beneficiile financiare pentru utilizatorii săi, MetaWealth™ crede în valoarea unei educații financiare mai bune pentru toată lumea și dorește să construiască o comunitate de potențiali investitori și/sau oameni care vor să își gestioneze mai bine finanțele, construind un viitor solid. Conținutul educațional va fi unul dintre pilonii acestei comunități și va fi actualizat în mod constant.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More