Prima pagină » A_BEST Quiz& Drinks – Summer Trip Around the World – Testează-ți cunoștințele și îmbrățișează distracția alături de prieteni!

A_BEST Quiz& Drinks – Summer Trip Around the World – Testează-ți cunoștințele și îmbrățișează distracția alături de prieteni!

by Razvan Dutu

 Ești gata să îți testezi cunoștințele și să te distrezi alături de prieteni? Hai la A_BEST Quiz & Drinks!

Data: 01 august 2024
Locație: Cafeneaua Tucano Afi, București
Ora: 19:00

Descoperă A_BEST Quiz & Drinks

Centrul de Limbi Străine A_BEST te invită să iei parte la un eveniment inedit, creat pentru a combina cunoașterea și distracția într-un mod unic și captivant. Pe 01 august 2024, de la ora 19.00, la cafeneaua Tucano Madagascar – Afi, Bd. Timișoara 4a, București, vei avea ocazia să te implici într-un quiz antrenant și să savurezi băuturi delicioase într-o atmosferă relaxantă.

Citește și articolul: ANALIZĂ XTB, Claudiu Cazacu: Americanii se pregătesc de vacanță în Europa. Cât de vizibile vor fi diferențele de venituri dintre cetățenii celor două continente

Ce te așteaptă:

Provocări interesante și întrebări captivante

Quiz-ul nostru este conceput pentru a te provoca și a-ți testa cunoștințele în diverse domenii, de la cultură generală și știință până la muzică și filme. Fiecare întrebare îți oferă ocazia să îți demonstrezi abilitățile și să înveți lucruri noi într-un mod distractiv.

Premii surpriză pentru cei mai buni concurenți

Competiția devine și mai palpitantă atunci când știi că poți câștiga premii surpriză! Cei mai buni participanți vor fi răsplătiți cu premii care să le amintească de această experiență specială.

Atmosferă relaxantă și plăcută de la cafeneaua Tucano

Cafeneaua Tucano Madagascar – Afi oferă decorul perfect pentru o seară de quiz. Cu un ambient plăcut și băuturi delicioase, te vei simți imediat confortabil și pregătit pentru provocări.

Ocazia de a cunoaște oameni noi

Evenimentul A_BEST Quiz & Drinks este locul ideal pentru a socializa și a-ți face noi prieteni. Fie că vii cu un grup de prieteni sau singur, vei avea ocazia să întâlnești oameni noi, pasionați de cunoaștere și distracție.

Detalii importante:

  • Limba evenimentului: Română
  • Costuri: Fiecare participant își achită consumația (minim 50 RON/pers).
  • Locuri limitate: Asigură-te că îți rezervi locul din timp!

Cum să te înscrii:

Nu rata șansa de a participa la acest eveniment unic! Confirmă-ți prezența trimițând un email la office@abest.ro. Menționează numele tău și al prietenilor tăi (dacă e cazul) pentru a ne ajuta să organizăm totul cât mai eficient. 

Rezervă-ți locul acum și pregătește-te pentru o seară de neuitat!

 Email pentru înscriere: office@abest.ro

Te așteptăm cu drag! 

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

 A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre centrele independente de top din România, pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, peste 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc).

#ABEST #ABESTQuizAndDrinks #TucanoCafe #CunoastereSiDistractie #EvenimentBucuresti #A_BESTYourInternationalPartnerInCorporateLanguageLearning #onlinecourses #languagecourses #corporatetraining #EnglishCourses #FrenchCourses #GermanCourses #RomanianCourses #ItalianCourses #SpanishCourses #GreekCourses #PortugueseCourses #translations #linguisticaudit #A_BESTInLoveWithTheFuture

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More