Prima pagină » Agenda cursurilor INAQ Consulting – IFS Training Center pentru luna iunie 2024

Agenda cursurilor INAQ Consulting – IFS Training Center pentru luna iunie 2024

by Razvan Dutu

Ai nevoie de certificare sau recertificare? Atunci înscrie-te chiar acum la cursurile noastre și află toate informațiile de care ai nevoie din industria alimentară.

Curs IFS Food vs 8 

7 iunie 2024

De ce să te înscrii? Cursurile pe care le organizăm îți vor oferi posibilitatea de a te familiariza cu noile cerințe și cu modificările apărute. De asemenea, la finalul cursului îți vom elibera o diplomă IFS Academy/ IFS Training Center.

Cursurile se adresează directorilor de calitate, managerilor și angajaților din departamentul de calitate, responsabililor cu siguranța alimentului, auditori interni, personal din alte departamente (manageri producție, manageri aprovizionare), experților din industrii ce deservesc industria IFS FOOD (laboratoare, packaging, logistică).

Citește și articolul: ANALIZĂ XTB Radu Puiu: Industria încălțămintei sport, evoluție galopantă în ultimul an. Cine câștigă „trofeul popularității”

Curs IFS Analiza de risc 

12 iunie 2024

Certificarea IFS Food indică despre o companie că ”este capabilă să livreze produse de încredere”, care îndeplinesc așteptările companiei care le achiziționează.

Standardele IFS sunt bazate pe analiza de risc, recomandând ce trebuie făcut, fără a specifica modalitatea de efectuare.

Acest lucru este benefic pentru organizații, pentru că acordă o mare flexibilitate în a alege metodele pentru controlul pericolelor care sunt cele mai potrivite situațiilor lor particulare. În același timp, implică o mare responsabilitate pentru alegerea soluțiilor corecte pentru a îndeplini cerințele de produs și proces.

Curs IFS ESG Check 

20 – 21 Iunie

Pentru cine este ESG? Orice companie are datoria de se alinia la principiile de dezvoltare sustenabilă. Iar IFS a venit cu o soluție potrivită, prin crearea acestui instrument de autoevaluare şi evaluare independentǎ în vederea stabilirii gradului în care o companie este deja pregatită sau adoptă principii ESG.

Este esențial de subliniat faptul că ESG nu este doar în sarcina marilor companii. De aceea, instrumentul IFS ESG Check permite tuturor companiilor, și celor mici și mijlocii, să demareze procesul de aliniere la principiile și modul de operare sustenabile.

Curs IFS Logistics 3 

25 Iunie

IFS Logistics se aplică tuturor domeniilor logistice, cum ar fi livrarea cu camionul, trenul sau vaporul, și tuturor tipurilor de produse alimentare și nealimentare, indiferent dacă acestea trebuie transportate la temperaturi de îngheț, refrigerate sau nerefrigerate.

Cu IFS Logistics 3, prezentăm un standard actualizat la reglementările actuale, la așteptările pieței și la cele mai recente tendințe. IFS a dezvoltat această versiune împreună cu experți internaționali din domeniul logisticii și al produselor alimentare industria alimentară, companii de comerț cu amănuntul și cu ridicata și organisme de certificare. Contribuția și expertiza acestora asigură că cerințele corespund nevoilor pieței.

De ce să alegi cursurile IFS organizate de INAQ Consulting?

Cursurile sunt susținute de lectori acreditați IFS Management GmbH;

Materialele de curs sunt elaborate de IFS Academy;

Studiile de caz sunt elaborate de IFS Academy;

Rezultatele tuturor studiilor de caz sunt conforme cu abordarea cerințelor IFS definită chiar de către elaboratorii standardelor IFS;

Chiar și în regim online, păstrăm un număr optim de participanți astfel încât timpul alocat instruirii să permită comunicarea și interacțiunea tuturor participanților cu lectorul. Cursurile se organizează cu un număr maxim de 10 participanți.

Eliberăm diplome IFS Academy/ IFS Training Center.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More