Prima pagină » SAS extinde furnizarea de servicii găzduite și gestionate către Amazon Web Services

SAS extinde furnizarea de servicii găzduite și gestionate către Amazon Web Services

by Razvan Dutu

București, 15 mai 2024 – SAS, lider global în AI și analytics, anunță extinderea oficială a furnizării de servicii găzduite și gestionate către Amazon Web Services. Noua adiție strategică din portofoliul SAS Managed Services oferă clienților mai multe posibilități cu privire la implementarea și gestionarea investițiilor pe care le-au făcut în soluții și tehnologii SAS de ultimă generație.

Citește și articolul: SOVIO, cea mai nouă marcă a Pehart Grup, investiție de peste 8 milioane de euro în sustenabilitate

Clienții SAS beneficiază deja de beneficiile SAS Viya, ca platformă agnostică față de cloud, însă de acum nu doar că vor avea posibilitatea să aleagă providerul preferat de cloud, dar vor putea și să aleagă din catalogul SAS de produse și soluții de ultimă generație, inclusiv SAS Viya, implementate sub forma unui serviciu găzduit și gestionat în cadrul Amazon Web Services. Utilizatorii vor beneficia de suport constant, SAS având în grijă instalarea, configurarea, securizarea, operarea și menținerea platformelor și soluțiilor în cloud.

Ce spune Jay Upchurch, Executive Vice President

”Am creat SAS Managed Services astfel încât să le oferim clienților ceea ce SAS are mai bun: software, servicii, suport și expertiză”, a declarat Jay Upchurch, Executive Vice President și Chief Information Officer la SAS. ”Creșterea pe care am remarcat-o în ultimii ani este dovadă că sistemul funcționează și suntem bucuroși să oferim întreaga experiență SAS Hosted Managed Services clienților Amazon Web Services. Asta înseamnă că și mai mulți dintre clienții noștri au de acum posibilitatea să beneficieze de cea mai bună ofertă SAS, în modul care funcționează cel mai bine pentru aceștia.”

SAS Managed Services reduce la minimum distanța dintre date și valoarea adăugată a acestora, oferind o funcționare la parametri optimi cu supraveghere minimă. Clienții beneficiază și de alte avantaje, precum costuri reduse și viteză și securitate sporite. Astfel, aceștia se pot concentra pe ceea ce contează: inovație și rezultate reale.

Ce a spus Steve White, Program Vice President

”Extinderea serviciilor găzduite și gestionate SAS către AWS este o mișcare inteligentă, care oferă produsele și soluțiile SAS către un număr și mai mare de clienți, oferindu-le acestora posibilitatea de a alege cum gestionează și folosesc datele și AI-ul în cadrul propriilor organizații”, a afirmat Steve White, Program Vice President of Channels and Alliences la IDC. ”Asta dovedește că SAS ia foarte în serios strategia de a-și ajuta clienții, indiferent de unde se află aceștia.”

SAS simplifică procesul de tranziție și modernizare de la SAS 9 către SAS Viya, pentru clienți deja prezenți pe Amazon Web Services, dar și pentru cei care caută providerul potrivit de cloud, care să le satisfacă nevoile specifice. Odată cu disponibilitatea întregii suite SAS în cadrul AWS, este mai ușor ca niciodată pentru clienți să folosească atuurile ambilor parteneri în favoarea propriilor afaceri.

Explorați SAS Managed Services și descoperiți mai multe despre colaborarea strategică dintre SAS și AWS.

Anunțul acesta a fost făcut în cadrul SAS Innovate, eveniment despre date și AI dedicate liderilor de business, utilizatorilor tehnici și partenerilor SAS. Fiți la curent cu cele mai noi știri despre SAS urmărind @SASoftwareNews pe X/ Twitter. 

Despre SAS

SAS este lider global în business analytics. Produsele și serviciile SAS sprijină clienții din întreaga lume prin transformarea datelor în informații valoroase, care să sprijine deciziile strategice de business. SAS gives you THE POWER TO KNOW®.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More