Prima pagină » Imbunatateste-ti strategiile de HR la Employer Branding Conference 2024

Imbunatateste-ti strategiile de HR la Employer Branding Conference 2024

by Razvan Dutu

Cea de-a 12-a editie a Employer Branding Conference, evenimentul cheie in domeniul Resurselor Umane, va avea loc pe 11 aprilie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Cu o agenda cuprinzatoare, conferinta va aborda o gama larga de subiecte, adresandu-se tuturor celor interesati de abordari inovatoare in recrutare si retentie de talente, dezvoltarea unei culturi organizationale solide si strategii de promovare a brandului angajatorului prin prisma sustenabilitatii si responsabilitatii sociale corporative. Profesionisti din mari companii si experti recunoscuti pentru activitatea lor vor oferi un pachet consistent de informatii actualizate, studii de caz relevante si multe momente de inspiratie.Printre acestia se numara: 

 1. Sarah Sturgess (Agency Director, SMRS)
 2. Ionela Sulugiuc (Director National de Resurse Umane, Lidl Romania)
 3. Paul Olteanu (MasterTrainer, Executive Coach & Fondator Mind Architect)
 4. Florentina Ciontea (Director HR &CSR, Pluxee Romania & Bulgaria)
 5. Andreea Mihnea (Chief People Officer, First Bank)
 6. Gina Cruceru (Group HR Director, Rompetrol-KMG International)
 7. Silvia Petre (HR Director, PepsiCo East Balkans)
 8. Maria Tataru (HR Director, Arctic)
 9. Iulia Zamfir (Group HR Manager, One United Properties)
 10. Miriana Matei (Head of HR Communications, Schneider Electric)
 11. Delia Talos (Talent Acquisition & Development Manager, Bergenbier) 
 12. Corina Faurescu (Senior HR Manager, Booking Holdings)
 13. Petrus Stuparu (Partener, Trend) 
 14. Mirela Tanase (Senior Partner-Strategy& Sales, Exploratist)
 15. Viorela Marcu (Sr. Manager, Global Culture, UiPath & Co-founder, HR Hub)
 16. Robert Katai (B2B Marketing Consultant)
 17. Monica Jitariuc (Consultant & Trainer de Comunicare)
 18. Bogdan Badea (CEO, eJobs Group).

SESIUNE SPECIALARelatia intre Stres, Motivatie si Performanta. Descoperim relatia intre stres si performanta si de ce stresul nu este intotdeauna daunator, ba uneori este chiar necesar pentru rezultate. Intelegem si invatam sa distingem intre stresul dezirabil, care conduce la performanta si cel toxic, care ne imbolnaveste fizic si psihic. Apoi exploram cateva teorii motivationale universale si vedem cum ne putem antrena mintea sa persevereze in fata adversitatii si a provocarilor.

Toate acestea alaturi de Paul Olteanu (Master Trainer, Executive Coach & Fondator Mind Architect) la Employer Branding Conference 2024, pe 11 aprilie.

STUDIU IN EXCLUSIVITATE

Cum atragi si retii oameni prin reputatie si brand de angajator? Nu mai este un secret pentru nimeni ca, pentru atragerea si retinerea talentelor, brandul de angajator poate fi un instrument la fel de puternic precum salariul si beneficiile extrasalariale.

Citește și articolul: PickTwo Studio, al doilea proiect în Zanzibar: complex rezidențial în valoare de 11,5 milioane de euro 

Cum se raporteaza, insa, candidatii si angajatii la reputatie atunci cand piata da semne de volatilitate? Ce pot face angajatorii pentru a atenua efectele unui contextplin de incertitudini? Cum pot folosi puterea brandului pentru a motiva angajatii si pentru a incuraja performanta? Si, pana la urma, la ce raspund cel mai usor candidatii si angajatii atunci cand vine vorba despre reputatie?

Aflam toate raspunsurile din concluziile sondajului “Cum atragi si retii oameni prin reputatie si brand de angajator?”, realizat de Employer Branding Conference si eJobs.Mai multe detalii despre program, invitati si participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.employerbrandingconference.ro.Editia de primavara a Employer Branding Conference 2024 este organizata de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania, Pluxee, First Bank, Rompetrol, Booking Holdings, Exploratist, One United Properties, eJobs, Phillip Morris Romaniasi Wellington.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More