Prima pagină » Misavan este pe lista vizitelor organizate în cadrul evenimentului „IASI BELGIAN Business Days”

Misavan este pe lista vizitelor organizate în cadrul evenimentului „IASI BELGIAN Business Days”

by Elena Paraschiv-Pop

Compania Misavan, este pe lista vizitelor organizate în cadrul evenimentului Iași Belgian Business Days, în perioada 13-14 Septembrie 2023, la Iași. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț Belgia-Luxemborug-Romania-Moldova în colaborare cu Consiliul Patronatelor ESG și cu suportul Primăriei Iași, Organizației Femeilor Antreprenor UGIR și Digital Innovation Zone.

Specializată în producerea și distribuirea de produse și soluții integrate de curățenie, Misavan a fost înființată la Iași, în urmă cu 23 de ani. Inițial, obiectul principal de activitate a fost distribuția produselor de menaj pentru consumatorii retail din zonă, compania extinzându-și ulterior activitatea pe piața produselor și a soluțiilor de curățenie preponderent către domeniul profesional.

”Curajul, inovarea, învățarea continuă și orientarea aproape obsesivă spre calitate, au fost parte dinstrategia noastră de creștere. Privind mereu spre viitor, am fost mereu atent la piață și nevoile ei, laevoluția tehnologică, la oameni și valoarea lor. Acestea sunt elementele diferențiatorii care au permis prezența companiei între campionii business-ului românesc în ultimul deceniu”, subliniază Ciprian Otea, CEO Misavan.

În prezent Misavan înseamnă peste 1500 de produse permanente în portofoliu, 12 branduri proprii, 380 de angajați, 12 filiale regionale, un depozit logistic modern și sustenabil din punct de vedere energetic și un număr de peste 10.000 clienti din domeniile horeca, office, industrie, retail, healthcare care aleg produsele sale.

Anul trecut, compania și-a consolidat poziția pe piața produselor de curățenie, înregistrând o creștere cu 27 % a cifrei de afaceri față de 2021, ajungând la o cifra de 143 mil. RON.

Misavan evoluează în continuare, ghidați mereu de promisiunea făcută tuturor romanilor, aceea de a trece Romania pe curat!

De ce să participați? Iași Belgian Business Days este un eveniment de business care vă oferă o gamă variată de activități menite să deblocheze oportunități și să stimuleze creșterea în peisajul afacerilor. Agenda cuprinzătoare include vizite la companii locale, un Maraton de întâlniri B2B și un Networking Drink. Acest eveniment vă oferă cheia pentru a vă extinde rețeaua profesională și pentru a crea parteneriate durabile.

Caracteristici-cheie ale evenimentului Iași Belgian Business Days:

 • Vizite la companii locale: obțineți perspective unice ale industriei prin vizite exclusive la companii precum Motexco, BMT, Capra Noastra și Misavan.
 • B2B Meetings Marathon: conectați-vă cu potențiali parteneri și clienți pentru a explora noi oportunități de afaceri.
 • Networking Drink: construiți relații de durată într-un cadru casual și profesional.

Speakerii evenimentului:

 • Mihai Chirica, Primar Iași
 • Alain Schodts – Director Executiv, Camera de Comert Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova (BEROCC)
 • Daniela Mariscu, Președinte, Consiliului Patronatelor ESG din România
 • Cristina Bachiu – Președinte, Digital Innovation Zone
 • Irina Vasile – Partener, Lexters 
 • Marius Alexa – Antreprenor, Arhipelago
 • Reprezentant din partea Organizației Femeilor Antreprenor UGIR (OFA UGIR)
 • Alți speakeri urmează a fi confirmați

Inscrierea la eveniment este esențială pentru a vă asigura locul la acest eveniment prestigios. Biletele pentru fiecare zi de activități sunt disponibile la prețuri avantajoase. Înregistrarea din timp este recomandată deoarece locurile sunt limitate. Vizitați pagina evenimentului: 

https://berocc.com/events/iasi-belgian-business-days-a-gateway-to-empowering-connections/embed/#?secret=aRqQr1w3xn#?secret=CgebkfVMtw

Sponsor principal: ELI PARKS

Sponsor: LEXTERS, Aquatica Experience

Parteneri eveniment: Mees Chocolates, Belfoods, The Blue Renaissance

Parteneri institutionali: Primaria Iasi, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Digital Innovation Zone

Parteneri media: Business Voice, Revista Patronatului Roman, Revista Cariere, Club Antreprenor

Pentru orice alte întrebări sau detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail commercial@berocc.com sau la numărul de telefon +40769279855

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More