Prima pagină » SMYK All for Kids deschide un nou magazin, în Alba Iulia, și ajunge la 29 de unități în România

SMYK All for Kids deschide un nou magazin, în Alba Iulia, și ajunge la 29 de unități în România

by Elena Paraschiv-Pop

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, își extinde rețeaua națională cu un magazin în cel mai nou mall din țară, Carolina Alba Iulia. Retailerul ajunge la 29 unități în România, pe fondul creșterii cererii pentru produse pentru copii.

Noua unitate SMYK va fi deschisă pe 31 august, în Carolina Mall din Alba Iulia (Str. Alexandru Ion Cuza nr. 2), unde ocupă o suprafață de peste 430 mp. Odată cu noul magazin, SMYK All for Kids își consolidează poziția în regiunea Transilvania, unde retailerul polonez are alte 6 magazine, în Sibiu, Deva, Bistrița, Mureș și Brașov.

“Ne bucurăm să extindem rețeaua SMYK într-un oraș atât de important ca Alba Iulia și să ne consolidăm poziția în regiune. Acest pas reprezintă nu doar o expansiune a afacerii noastre, ci și o investiție în comunitatea locală și în satisfacerea nevoilor familiilor din zonă. Suntem încântați să aducem oferta noastră variată de produse destinate copiilor în Alba Iulia, oferind o selecție atent aleasă de articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării educative și articole pentru îngrijirea copiilor. Deschiderea acestui magazin reprezintă un pas important în strategia noastră de a oferi servicii și produse la un bun raport calitate-preț în locații accesibile clienților noștri”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Magazinul din Alba Iulia are o echipă de 7 angajați pregătiți să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii. Cu ocazia inaugurării, în noul magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de 20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, în limita stocului disponibil. De asemenea vor fi acordate 150 de premii pentru primii clienți care fac o achiziție, în perioada 31 august – 3 septembrie.

După cum și-a obișnuit publicul, oferta noului magazin SMYK din Carolina Mall Alba Iulia include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

Oferta este completată și de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani .

Carolina Mall Alba Iulia va fi inaugurat pe 31 august, devenind cel mai mare centru comercial din județ, cu o gamă diversă de magazine și o capacitate de peste 1.100 de locuri de parcare.

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta Carolina Mall Alba Iulia este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More