Prima pagină » Lighthouse PR confirmă statutul de agenție de PR de top prin obținerea certificatului ISO 9001

Lighthouse PR confirmă statutul de agenție de PR de top prin obținerea certificatului ISO 9001

by Elena Paraschiv-Pop

Compania de consultanță în comunicare strategică Lighthouse PR a obținut în luna august certificatul ISO 9001 pentru sistemul său de management al calității, consolidându-și poziția în topul agențiilor de PR din România. Lighthouse PR este printre puținele agenții de comunicare din România care dețin acest certificat, confirmând astfel îndeplinirea standardelor de calitate internaționale în toate procesele sale de lucru.

Suntem mândri să anunțăm obținerea certificatului ISO 9001 pentru sistemul nostru de management al calității. Acest lucru demonstrează angajamentul nostru pentru excelență și oferirea de servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri. Certificarea reprezintă o validare a eforturilor noastre constante de a identifica oportunități de dezvoltare, de a crește satisfacția clienților și de a eficientiza procesele din cadrul companiei”, spune Ana Maria Gardiner, Managing Partner în cadrul Lighthouse PR. 

Pentru a obține certificarea ISO 9001, Lighthouse PR a trecut printr-un proces de audit riguros realizat de compania specializată în certificări -Management Certification. Procesul a inclus o evaluare a tuturor proceselor și procedurilor agenției, precum și a sistemului său de control al calității. 

Compania emitentă a certificatului de management al calității este membru al European Foundation for Quality Management (EFQM) și este acreditată de către United Accreditation Service (UAS) din Statele Unite ale Americii și International Management Accreditation Board (IMAB).

Prin implementarea și certificarea conform standardului ISO 9001, Lighthouse PR își îmbunătățește capacitatea de a identifica și de a profita de oportunitățile de afaceri emergente. 

Pe de o parte, certificarea confirmă angajamentul Lighthouse PR față de calitatea serviciilor și față de satisfacerea nevoilor clienților. Prin urmare, contribuie la creșterea satisfacției clienților, un factor important pentru succesul unei afaceri.

Pe de altă parte, certificarea ISO 9001 oferă un cadru pentru îmbunătățirea continuă a performanței organizației. Acest lucru se realizează prin identificarea și eliminarea ineficiențelor, prin îmbunătățirea proceselor și prin gestionarea eficientă a riscurilor. Drept urmare, certificarea contribuie la creșterea eficienței și la îmbunătățirea profitabilității companiei.

Astfel, certificarea ISO 9001 este un instrument important pentru Lighthouse PR, care îi permite să ofere servicii de înaltă calitate și să își îmbunătățească performanțele organizaționale.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More