Prima pagină » Joi, 22 iunie Craiova cumulează expertiza în finanțările pentru Regiunea S-V Oltenia, eveniment marca Organizației Femeilor Antreprenor din România

Joi, 22 iunie Craiova cumulează expertiza în finanțările pentru Regiunea S-V Oltenia, eveniment marca Organizației Femeilor Antreprenor din România

by Elena Paraschiv-Pop

Organizația Femeilor Antreprenor din România, în parteneriat cu Craiova Business Club, organizează la Craiova, în data de 22 iunie 2023, o nouă conferință regională cu tema: „Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale cu impact real în economia locală – Regiunea Sud-Vest Oltenia”. Conferința va avea loc la Hotel EUROPECA, Strada Pietății, nr. 9-11-13, cu Daniela Nicolae, Președinte OFA UGIR Craiova și Ana-Maria Icătoiu, Vicereședinte OFA UGIR, Coordonatoare a Direcției finanțări europene și guvernamentale – în calitate de gazde.

Această conferință regională, susținută de OFAGIR, va aborda două subiecte de interes major pentru zona Sud-Vest Oltenia. În primul rând, se va discuta despre noutățile în domeniul dezvoltării, competențelor digitale și investițiilor potențiale pentru această regiune. Este important ca antreprenorii să fie la curent cu oportunitățile de dezvoltare și să înțeleagă modul în care pot profita de acestea în beneficiul afacerilor lor.

În al doilea rând, conferința va oferi idei și sfaturi practice pentru a realiza cu succes proiecte de investiții. Participanții vor putea beneficia de workshop-uri și sesiuni interactive în care specialiști și antreprenori cu experiență în domeniul fondurilor nerambursabile, investițiilor în infrastructură și competențelor digitale vor împărtăși cunoștințele și experiența lor.

Evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru antreprenorii din regiunea Sud-Vest Oltenia de a se informa și de a explora noile oportunități de dezvoltare și de finanțare disponibile. Fiecare antreprenor știe că gândirea strategică este vitală pentru succesul afacerii sale, iar conferința va oferi instrumentele necesare pentru a înțelege fluxurile de finanțare specifice regiunii și pentru a concepe proiecte adaptate nevoilor și cerințelor acestora.

Citește și despre: Craiova Belgian Business Day: Impact pozitiv pentru comunitatea de afaceri locale

Pe lângă prezentările și sesiunile de workshop, participanții vor avea ocazia de a participa la o sesiune de networking și de a interacționa cu ceilalți participanți. Schimbul de idei și stabilirea de noi contacte pot reprezenta un pas important în dezvoltarea afacerilor și în extinderea rețelei de relații profesionale.

Ca o surpriză plăcută, organizatorii au pregătit și o tombolă cu premii atrăgătoare. Participanții vor avea șansa de a câștiga surprize care pot contribui la dezvoltarea și promovarea afacerilor lor.

Pentru antreprenorii orientați spre creștere și diversificare, participarea la această conferință regională este esențială. Evenimentul va oferi informații valoroase și practici utile pentru a obține finanțări și a dezvolta competențele.

Despre Organizația Femeilor Antreprenor din România

Organizația Femeilor Antreprenor din România (OFA UGIR) este patronat înființat în februarie 2020 cu scopul de a organiza activități în susținerea, apărarea și promovarea intereselor membrilor săi în relațiile cu autoritățile publice, cu sindicatele și cu alte persoane juridice și fizice, atât pe plan intern cât și internațional. OFA UGIR își propune să fie „Vocea Unitară” la nivel național cu scopul de a sprijini femeile din mediul de business românesc, cu reprezentare în toate cele 42 de județe din România. https://ofa.ugir.ro

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More