Prima pagină » SAP și Swarovski, parteneriat pentru transformarea digitală a brandului de bijuterii de lux

SAP și Swarovski, parteneriat pentru transformarea digitală a brandului de bijuterii de lux

by Elena Paraschiv-Pop

SAP anunță intrarea într-o nouă etapă a parteneriatului cu Swarovski, unul dintre cele mai renumite branduri de bijuterii și accesorii din lume. Celebrul producător a ales soluțiile RISE with SAP și SAP Commerce Cloud, pentru a-și muta în cloud întreaga infrastructură digitală bazată pe software SAP. Această decizie va avea ca rezultat o reducere a costurilor, dar și o creștere a eficienței în cadrul companiei.

Acest nou parteneriat strategic desfășurat între SAP și Swarovski este gândit astfel încât să susțină strategia LUXignite a producătorului de bijuterii. Prin intermediul acesteia, Swarovski urmărește să consolideze poziția de întâietate în sectorul de lux, dar și să își extindă prezența în industria bijuteriilor fine.

Cu ajutorul RISE with SAP, Swarovski are posibilitatea de a-și realiza strategia de operare în cloud, pregătind un nucleu digital de viitor care are flexibilitatea și securitatea necesare pentru a susține inovarea continuă în cloud. SAP Commerce Cloud oferă o fundație solidă pentru cultivarea loialității unice a clienților Swarovski în toate punctele de contact, dar contribuie și la inovație pentru oferirea de experiențe unice admiratorilor brandului.

Swarovski și SAP nu sunt la începutul acestui parteneriat, ci colaborează deja de mai bine de 40 de ani. În acest nou capitol al colaborării, SAP va sprijini transformarea digitală a companiei cu tradiție de 127 de ani în lumea bijuteriilor.

”Inovația, cuplată cu know-how-ul nostru în a crea produse care îi bucură pe clienții noștri sunt cele două elemente pe care ne bazăm în orice facem”, afirmă Lea Sonderegger, Chief Digital Officer în cadrul Swarovski. ”Suntem bucuroși să ne consolidăm infrastructura tehnologică și să îmbunătățim experiența clienților noștri prin intermediul acestui parteneriat cu SAP, care ne va ajuta în implementarea strategiei LUXignite.”

Despre SAP

Strategia SAP este de a sprijini fiecare afacere să funcționeze ca o întreprindere inteligentă și sustenabilă. În calitate de lider de piață în domeniul aplicațiilor software pentru întreprinderi, ajutăm companiile de toate dimensiunile și din toate sectoarele să funcționeze la capacitate optimă: Clienții SAP generează 87% din totalul comerțului global. Tehnologiile noastre de învățare automată, Internet of Things (IoT) și de analiză avansată ajută la transformarea afacerilor clienților în întreprinderi inteligente. SAP oferă oamenilor și organizațiilor o perspectivă profundă asupra afacerilor și încurajează colaborarea care îi ajută să rămână în fața concurenței. Simplificăm tehnologia pentru companii, astfel încât acestea să poată consuma software-ul nostru așa cum doresc – fără întreruperi. Suita noastră end-to-end de aplicații și servicii permite clienților din mediul de afaceri și public din 25 de sectoare de activitate la nivel global să funcționeze în mod profitabil, să se adapteze continuu și să facă diferența. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.com.  

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More