Prima pagină » Atos România primește certificarea Great Place to Work pentru al treilea an consecutiv

Atos România primește certificarea Great Place to Work pentru al treilea an consecutiv

by Elena Paraschiv-Pop

Atos România, parte a liderului global în transformare digitală, primește, pentru al treilea an consecutiv, certificarea Great Place to Work (GPTW), ce atestă un grad înalt de satisfacție constantă a angajaților la locul de muncă. Criteriile care califică compania drept un angajator de top, conform feedback-ului respondenților, sunt credibilitatea, respectul, încrederea, mândria de a face parte din echipă, dar și relația angajaților cu ceilalți membri ai echipei.

Conform răspunsurilor obținute, 75% dintre angajați au apreciat că mediul de lucru este unul care mizează pe corectitudine și în care au încredere, 74% sunt mândri că lucrează pentru o astfel de companie, iar 75% au declarat că se simt respectați la locul de muncă. De asemenea, în ceea ce privește mediul de lucru, 77% dintre angajați au o relație foarte bună cu colegii din echipă.

„Suntem mândri să anunțăm, pentru al treilea an consecutiv, faptul că angajații văd și apreciază eforturile noastre de a menține o experiență pozitivă constantă la locul de muncă. Această recertificare  reprezintă o confirmare a faptului că mediul de lucru și cultura organizațională sunt apreciate de către colegii noștri. Nu a fost un an ușor, am întâmpinat multe provocări pe care le-am depășit cu brio împreună, atenția noastră fiind centrată întotdeauna pe oamenii alături de care lucrăm zi de zi. Mi-aș dori să le mulțumesc tuturor pentru dedicare, implicare și efortul pe care îl depun pentru a construi ceea ce înseamnă Atos astăzi, a declarat Diana Sipos, Country Manager IT Solutions and Services Atos România.

Cu o rată de 75% de completare a chestionarului Trust Index, metodologia care stă la baza obținerii certificării GPTW, 73% dintre respondenți au o percepție pozitivă despre Atos România ca angajator și asociază compania cu un mediu de lucru sănătos și benefic. 

Great Place to Work® reprezintă o autoritate globală de cercetare, consultanță și training care analizează cultura organizațională, ajută companiile să creeze și să mențină medii de lucru excelente și reprezintă cea mai înaltă certificare la nivel internațional în acest segment. Great Place to Work consultă angajații cu privire la aspecte ale muncii, mediului de lucru și relațiile din cadrul companiei. Certificarea este valabilă pe o perioadă de un an, iar companiile sunt eligible automat pentru lista celor mai bune locuri de muncă la nivel regional și global. 

Despre Atos SE

Atos este lider global în transformarea digitală, cu 111.000 de angajați și venituri anuale de cca. 11 miliarde de euro. Numărul 1 european în securitate cibernetică, cloud și calcul de înaltă performanță, Grupul Atos oferă soluții personalizate end-to-end pentru toate industriile din 69 de țări. Un pionier în servicii și produse de decarbonizare, Atos se angajează să creeze  un mediu digital sigur și decarbonizat pentru clienții săi. Atos este o SE (Societas Europaea) listată la Euronext Paris.

Scopul Atos este de a ajuta la proiectarea viitorului spațiului informațional. Expertiza și serviciile sale sprijină dezvoltarea cunoștințelor, educației și cercetării într-o abordare multiculturală și contribuie la dezvoltarea excelenței științifice și tehnologice. În întreaga lume, Grupul le permite clienților și angajaților săi, precum și membrilor societăților în general, să trăiască, să lucreze și să se dezvolte sustenabil, într-un spațiu informațional sigur și securizat.

Atos România a încheiat anul 2022 cu peste 3500 de angajați în sediile din București, Brașov, Cluj și Timișoara, ce deservesc mai mult de 300 clienți din 15 țări. Compania are parteneriate cu instituții de apărare, securitate cibernetică, știință și sănătate, fiind una dintre cele mai importante organizații franceze de pe piața din România. 

În 2021 și 2022, Atos România a primit certificarea de Great Place To Work, una dintre cele mai prestigioase la nivel internațional. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More