Prima pagină » Vă invităm la ediția aniversară cu numărul 10 a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings la Grand Hotel Bucharest, sala Rapsodia

Vă invităm la ediția aniversară cu numărul 10 a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings la Grand Hotel Bucharest, sala Rapsodia

by Elena Paraschiv-Pop

PRIAevents, având ca parteneri principali: Prysmian RomaniaSchrack SeconetRockwoolKnauf Insulation, Siel InvestOAR RomaniaRomania Green Building CouncilOAR Filiala BucurestiFPSCAIIROAICPS și PPTT  vă invită la ediția aniversară cu numărul 10 a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings la Grand Hotel Bucharest , sala Rapsodia, să dezbatem împreună despre cum putem realiza schimbări legislative și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră pe cele EU, dar și să descoperi care sunt cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte pentru siguranța la incendiu a clădirilor!

Pentru participare, vă rugăm completati: https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-pria-fire-safety-of-buildings-30-martie-2023/.

Reprezintă reuniunea anuală a reprezentanților din partea autorităților alături de experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului și Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

Pe de altă parte, eficiența energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reduce facturile la încălzire şi răcire a imobilelor, pentru confort și mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile necesare pentru creșterea siguranței la incendiu.

Experții (inter)naționali prezintă cele mai recente evoluții și perspective ale cercetărilor recente în domeniul securității la incendiu și combaterii incendiilor.

Vom avea si o tombolă pentru participanți.

Am fi onorați să fiți parteneri ai acestui unic eveniment care reunește și dezbate împreună cu reprezentanți ai statului alături de asociații, companii și societatea civilă pentru a vedea ce se poate schimba sau îmbunătăți

AGENDA

9,30 – 12,45 – Sesiune INTERACTIVĂ: Cum îmbunătățim legislația de siguranță la incendiu și eficiența energetică? Care sunt noile trend-uri pe piața materialelor?Legislația actuală privind siguranța la incendiu în România. Cum poate fi

îmbunătățită? Discuții împreună cu reprezentanți ai Statului alături de asociații, companii și societatea civilă pentru a face aceste schimbări? Normativul de siguranță la foc 118 – 1, 2 și 3 în 2022- cum arată acum?

Importanța alegerii cablurilor rezistente la incendiu, a materialelor de construcții, a ferestrelor, materialelor termoizolante, a gips-cartonului și a altora?

Eficiența energetică a clădirilor – status România 2023 și anii următori. Cum pot ajuta

companiile energetice? Dar Statul, în contextul creșterii prețului energiei?

Siguranța la foc a spitalelor, muzeelor, școlilor și clădirilor mari în general – studii de caz și soluțiile constructorilor și ale companiilor cu materiale de construcții din România

Cum s-ar putea realiza creșterea siguranței la incendiu în clădirile de birouri, parcurilor industriale, școlilor, lanțurilor de magazine, depozitelor, instituțiilor publice, muzeelor?

Clădirile nZEB în România

Materiale de construcții, materiale pentru fațade, sisteme, cabluri, alarme – cele mai noi tendințe!

Colaborarea dintre arhitecți, dezvoltatori, constructori, consultanți, proiectanți, asiguratori și furnizorii de materiale de construcții, cabluri și alte materiale în fața provocărilor privind siguranța la foc și eficiența energetică?

Rolul asiguratorilor, al automatizărilor și al materialelor pe care le folosim?

Importanța structurilor în contextul actual

Concluziile întâlnirii

Lectorii care au confirmat deja prezenta sunt:

Anca GINAVAR – Director in cadrul Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice

Constantin NISTOR – Chief Commercial Officer, Prysmian

Dr. Arh. Anca Ioana VOICULESCU – AV&I Cons SRL

Conf. Dr. Ing. Daniela TEODORESCU – UTCB

Florin Popescu, Business Unit Director, ROCKWOOL Balkans

Arh. Florin ENACHE – Reprezentant #BETTER

Moderator: Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences

12,45 – 13,15 – Q&A

PRIA Fire Safety of Buildings reprezintă reuniunea companiilor, specialiștilor și autorităților implicate în siguranța la incendiu ți eficiența energetică în Romania.

În cadrul conferinței online PRIA Fire Safety of Buildings din 30 martie 2023 veți beneficia de aflarea noutăților legislative, de analize la un nivel înalt și de studii de caz.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta specialiștii, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Stabiliți contacte și încheiați parteneriate.

Abordați subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din RomâniaRepublica Moldova și Bulgaria.

Lectorii și audiența interacționa și pot răspunde în timp real la întrebările fiecăruia!

_______________________________________________________________________

Pentru a participa în sală vă rugăm completați: https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-pria-fire-safety-of-buildings-30-martie-2023/

Vă așteptăm!

Raluca Voivozeanu

Founder / CEO at PRIA

P | +4031 4219254

C | +40723 12 14 18 /+40744 584 661

E | raluca.voivozeanu@priaevents.ro

www.priaevents.ro

www.priainfo.ro

Download PRIAEVENTS – YOUR BUSINESS CALENDAR for ROMANIA, MOLDOVA and BULGARIA in 2023 here!

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More