Prima pagină » Skillab lansează Skvot, o platformă de educație online pentru industriile creative

Skillab lansează Skvot, o platformă de educație online pentru industriile creative

by Elena Paraschiv-Pop

La un an de la intrarea pe piața din România, Skillab – academie internațională pentru educație în domeniul afacerilor – lansează Skvot, o nouă platformă de educație online dedicată industriilor creative. Fondată în 2019, în Ucraina, Skvot a ajutat peste 7.000 de cursanți din 90 de țări să își dezvolte abilitățile în toate ariile creativității, de la cinema și arhitectură, până la fotografie și design.

În România, pentru primele cursuri online interactive, compania a cooptat lectori specialiști în Copywriting, Social Media Marketing și Game Design, practicieni cu rezultate remarcabile în domeniile în care predau, ce doresc să își împărtășească cunoștințele cu următoarea generație de artiști. 

Skvot vizează construirea unui mediu de învățare actual și relevant pentru creativii care vor să se dezvolte și aduce în fața acestora specialiști de top, care câștigă premii la festivaluri și servesc drept repere în industriile lor. 

Raluca Neagu – CEO, Skillab & Skvot

„Pentru noi, educația prezentului înseamnă să reducem distanța dintre cei care știu și cei care vor să afle. Pentru lectorii noștri, înseamnă să împărtășească cunoștințe, dar și să învețe de la cei pe care îi învață. Pentru cursanții noștri, educația prezentului este libertate. Libertatea de a învăța ce vor, când vor, unde vor. Libertatea de a învăța regulile pentru a le încălca apoi, de a construi, de a dărâma, de a reconstrui. Libertatea de a crea„, a declarat Raluca Neagu, CEO Skillab & Skvot.

În prima parte a anului viitor, Skvot își propune să lanseze pe piața locală cca. 20 cursuri, în arii precum grafic design, ar direction, fotografie, UX, UI design și multe altele. 

Skvot preia același model de educație de la Skillab, aducând pe piață cursuri live, online, interactive, abordare care și-a demonstrat deja succesul în România. Într-un an de la lansare, cursurile de business Skillab au ajuns la peste 2.000 de oameni care au dorit să își dezvolte carierele sau afacerile. 

Citește și articolul: SAP lansează SAP Build pentru a îmbunătăți expertiza în afaceri – Parteneriat cu Coursera pentru a pregăti o nouă generație de dezvoltatori

În prezent, portofoliul Skillab cuprinde peste 20 de cursuri de Marketing & PR, Programe pentru Business, HR & Recrutare și Business & Administrare, compania deruând până acum 55 de ediții ale cursurilor.

Despre Skvot 

Skvot este o companie de educație online dedicată industriilor creative, înființată în 2019, în Ucraina. În prezent, Skvot activează în 4 alte țări, respectiv Ucraina, Ungaria și Cehia si Polonia. 

Compania  a ajutat peste 7.000 de cursanți din 90 de țări să își dezvolte abilitățile în toate ariile creativității, de la cinema și arhitectură până la fotografie și design.

Despre Skillab 

Skillab este o academie online recunoscută internațional de asociații și corpuri de acreditare globale precum Institutul de Certificare în Resurse Umane (HRCI) și Institutul Internațional de Analiză de Afaceri (IIBA).

Compania mamă a Skillab a fost înființată în urmă cu șase ani în Kiev și s-a extins rapid în alte țări europene (Ungaria, Polonia, Turcia fiind printre cele mai recente adiții) și în Statele Unite ale Americii, ajungând în prezent să atragă studenți din aproape 130 de țări. În fiecare lună, 50 de cursuri noi cu experți locali sunt lansate în total în țările în care compania este activă. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More