Prima pagină » SAP lansează SAP Build pentru a îmbunătăți expertiza în afaceri – Parteneriat cu Coursera pentru a pregăti o nouă generație de dezvoltatori

SAP lansează SAP Build pentru a îmbunătăți expertiza în afaceri – Parteneriat cu Coursera pentru a pregăti o nouă generație de dezvoltatori

by Elena Paraschiv-Pop

În cadrul conferinței SAP TechEd, compania a dezvăluit lansarea unui nou catalizator pentru următorul val de transformare a business-urilor cu ajutorul expertizei celor mai potriviți oameni din companii. SAP Build este o soluție care se bazează pe puține linii de cod și care își are rădăcinile în platforma SAP Business Technology Platform. Cu ajutorul acesteia, tehnologiile enterprise de nivel înalt dezvoltate de către SAP ajung în mâinile deținătorilor de business-uri, aceștia având astfel acces direct și securizat la procese end-to-end, date și contextele aferente necesare pentru a lua decizii potrivite și a spori inovația în cadrul firmelor în care activează. Noua propunere SAP oferă și celor cu o expertiză tehnică minimală posibilitatea să creeze și să augmenteze aplicații enterprise, să automatizeze procese și să creeze site-uri prin simpla metodă drag-and-drop.

”SAP Build reunește cele mai puternice aplicații de business disponibile pe piață într-o platformă creată pentru a pune în valoare cu ușurință expertiza dezvoltatorilor din companii”, arată Juergen Mueller, membru în Executive Board și Chief Technology Officer în cadrul SAP. ”Într-un mediu de afaceri volatil, SAP Build și suita completă de soluții inovatoare pe care le-am lansat astăzi – de la parteneriatul alături de Coursera și până la îmbunătățiri în zona portofoliului enterprise – vor ajuta clienții să își pregătească business-urile pentru viitor și să atingă potențialul maxim al investițiilor pe care le fac în tehnologie.”

Cu ajutorul SAP Build, utilizatorii obțin acces rapid și neîngrădit la toate capacitățile oferite de SAP Business Technology Platform. Clienții pot integra sisteme cu ușurință, dar pot și să monitorizeze, să analizeze și să automatizeze procese. Pot, de asemenea, să creeze aplicații care să contribuie la progresul companiei, iar totul este posibil fără să își transfere datele pe un sistem extern. Datorită integrării native a soluțiilor SAP Signavio, utilizatorii SAP Build au vizibilitate completă asupra tuturor proceselor, astfel că știu unde trebuie să se concentreze pentru a obține un impact maxim în privința inovării și automatizării. Platforma se bazează pe mai mult de 275.000 de puncte de referință în procese, adunate de la peste 4.000 de clienți, dar și pe 1.300 de fluxuri de lucru și automatizări specifice, astfel încât utilizatorii să aibă acces la întreaga expertiză de business deținută de către SAP în sistemele sale. Iar noul program SAP Builders permite utilizatorilor să se conecteze rapid cu alți parteneri, prin intermediul forumurilor și al sesiunilor hands-on, astfel încât să poată face cu ușurință schimb de experiență în vederea dezvoltării unor bune practici de lucru.

Citește și articolul: Cum s-au schimbat nevoile angajaților astăzi și ce pot face companiile pentru atrage talentele? Aflăm la prima ediție „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ce se va desfășura la Timișoara

”Având în vedere că cererea pentru soluții digitale contemporane este mai mare decât posibilitatea dezvoltatorilor de a le furniza, IDC estimează că profesioniștii vor deveni din ce în ce mai implicați în inițiative pentru crearea de soluții digitale necesare pentru rezolvarea unor probleme importante în business-urile lor.”, afirmă Amir Dayaratna, Research Vice President, Software Development în cadrul IDC. ”La nivel mondial, IDC estimează că peste 100 de milioane de profesioniști angajați în companii vor contribui la eforturile de dezvoltare a soluțiilor digitale în următorii 10 ani. Pachetul SAP Build ajută utilizatorii să își pună în valoare expertiza din domeniu pentru a construi și itera cu ușurință soluții digitale scalabile.”

SAP Build își arată deja impactul pozitiv: ”Cu ajutorul platformei SAP Build am reușit să creăm o experiență îmbunătățită pentru clienții noștri, în vreme ce am redus costurile de dezvoltare cu 90%.”, dezvăluie Spencer Cook, XM Advocates Lead în cadrul Qualtrics, o companie de top în domeniul experience management. ”Am reușit să dezvoltăm rapid aplicația necesară îmbunătățirii programului de referințe pentru clienți, ceea ce va crește semnificativ satisfacția acestora.”

Pe măsură ce fiecare business devine orientat către tehnologie, SAP ia în considerare și accentul din ce în ce mai mare pus pe aptitudinile și viziunea pe care doar dezvoltatorii profesioniști le pot oferi într-o companie. SAP și-a luat angajamentul de a îmbunătăți capacitățile profesionale a mai bine de 2 milioane de dezvoltatori din întreaga lume până în 2025, prin triplarea ofertei de cursuri gratuite disponibile pe site-ul SAP Learning, datorită unui parteneriat cu Coursera Inc., lider global în domeniul platformelor de învățare. Astfel, aspiranții pot să își pună bazele unei cariere în ecosistemul SAP.

”Ne bucurăm să anunțăm că SAP lansează astăzi un certificat profesional entry-level pe platforma Coursera. Acest certificat se adresează chiar și cursanților care nu au o diplomă de facultate sau experiență în industrie.”, explică Jeff Maggioncalda, CEO al Coursera Inc. ”Va pregăti cursanți pentru joburi entry-level în unele din cele mai căutate domenii din prezent. Suntem onorați să fim alături de SAP pentru a spori accesul la dezvoltarea de aptitudini profesionale și pentru a extinde oportunitățile economice pentru toată lumea.”

Aceste anunțuri sunt doar o parte din noutățile prezentate în cadrul SAP TechEd, toate contribuind pentru a ajuta clienții și partenerii SAP să continue procesele de transformare digitală, care să le asigure succesul pe termen lung. În cadrul TechEd, au mai fost prezentate un nou entry point nativ pe Web pentru aplicații de business, dedicat sporirii productivității, dar și noi inovații pentru aplicațiile inteligente SAP, soluții pentru SAP Digital Supply Chain și soluții SAP pentru sustenabilitate. 

###

Despre SAP

Strategia SAP este de a ajuta fiecare afacere să funcționeze ca o întreprindere inteligentă și sustenabilă. În calitate de lider de piață în domeniul aplicațiilor software pentru întreprinderi, ajutăm companiile de toate dimensiunile și din toate industriile să funcționeze la potențialul maxim: Clienții SAP generează 87% din totalul comerțului global. Tehnologiile noastre de învățare automată, Internet of Things (IoT) și de analiză avansată ajută la transformarea afacerilor clienților în întreprinderi inteligente. SAP ajută să ofere oamenilor și organizațiilor o cunoaștere profundă a afacerii și încurajează colaborarea care îi ajută să rămână înaintea concurenței. Simplificăm tehnologia pentru companii, astfel încât acestea să poată consuma software-ul nostru așa cum doresc – fără întreruperi. Suita noastră end-to-end de aplicații și servicii permite clienților din mediul de afaceri și public din 25 de industrii la nivel global să funcționeze în mod profitabil, să se adapteze continuu și să facă diferența. Cu o rețea globală de clienți, parteneri, angajați și lideri de opinie, SAP ajută lumea să funcționeze mai bine, îmbunătățind astfel viața oamenilor. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.com

###

Acest document conține declarații anticipative, care sunt previziuni, proiecții sau alte declarații despre evenimente viitoare. Aceste declarații se bazează pe așteptări, previziuni și ipoteze actuale, care sunt supuse unor riscuri și incertitudini care ar putea face ca rezultatele și efectele reale să difere în mod semnificativ. Informații suplimentare cu privire la aceste riscuri și incertitudini pot fi găsite în documentele noastre depuse la Securities and Exchange Commission, inclusiv, dar fără a se limita la secțiunea „Factori de risc” din Raportul anual 2021 al SAP pe formularul 20-F.

© 2022 SAP SE. Toate drepturile rezervate.

SAP și alte produse și servicii SAP menționate în acest document, precum și logo-urile lor respective sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale SAP SE în Germania și în alte țări. Vă rugăm să consultați https://www.sap.com/copyright pentru informații și notificări suplimentare privind mărcile comerciale. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More