Prima pagină » Misiune economică în Israel organizată de Camera de Comerț și Industrie Mureș

Misiune economică în Israel organizată de Camera de Comerț și Industrie Mureș

by Elena Paraschiv-Pop

Camera de Comerț și Industrie a județului Mureș intenționează să organizeze o misiune economică în Israel, în perioada 6-13 aprilie 2023.

Potrivit informațiilor furnizate de către Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș, principalul obiectiv al deplasării se va constitui în întărirea relațiilor bilaterale, schimb de informații de afaceri, promovarea produselor și serviciilor românești și a României ca destinație de interes pentru investițiile străine.

Citește și articolul: SII România estimează o cifra de afaceri de 30 mil. EUR în anul fiscal 2022-2023 și țintește pragul de 1000 angajați în următorii 3 ani

”Întâlnirile profesionale vor avea loc în localitatea Haifa. În același timp, programul deplasării va include și vizitarea Locurilor Sfinte din Ierusalim, Nazaret și Bethleem. Pachetul de servicii asigurate va include: bilet de avion Cluj Napoca – Tel Aviv, cazare în camere duble, în regim de demipensiune, transferuri între localitățile vizitate – Tel Aviv, Ierusalim, Haifa, Nazaret și Bethleem. Vă rugăm să ne comunicați, cât mai curând posibil, dacă sunteți interesați să participați la această misiune economică și ce interese profesionale aveți, pentru a le putea comunica partenerilor noștri din Israel. Confirmarea interesului de participare este foarte importantă și prin prisma necesitații de a solicita o cotație de preț pentru transport și cazare. Facem precizarea că putem obține un preț mai bun dacă grupul este mai mare și rezervările se fac din timp”, a transmis Vasile Pop, către reprezentanții mediului de afaceri mureșean.

Știre și foto: zi-de-zi.ro

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More