Prima pagină » Săptămâna Belgiană 2022 – Remodelarea viitorului

Săptămâna Belgiană 2022 – Remodelarea viitorului

by Elena Paraschiv-Pop

Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova (BEROCC) a organizat evenimentul „Săptămâma Belgiană” în perioada 3-5 mai 2022 la Hotel Caro Bucuresti.

Evenimentul din acest an a fost dedicat subiectului „Remodelarea Viitorului” întrucât noul peisaj economic și noile tehnologii ne oferă numeroare oportunități de a crea experiențe de învățare, valorificând cercetarea dintr-o varietate de discipline împreună cu imaginație și creativitate.

Evenimentul a reunit experți, companii și asociații de afaceri din diverse industrii pentru a discuta, a inova și a crea pe subiecte precum: securitatea cibernetică, nearshoring, revitalizarea urbană, ESG, SDG, viitorul mobilității, orașe inteligente și multe alte domenii care au legătură cu dezvoltarea tehnologică şi adaptabilitatea la noua realitate economică.

De asemenea, Camera a profitat de ocazie pentru a sărbători 10 ani ai Camerei de Comerț Belgia, Luxemburg, România și Moldova în cadrul evenimentului „International Networking Drink” din data de 3 mai, împreună cu BDO România, care a sărbătorit 30 de ani de activitate.

Pe data de 4 mai, participanții au avut ocazia să deguste ciocolatele belgiene create de Mees Chocolates, însoțite de vinuri deosebite oferite de Alexandrion, atent selectate și prezentate de somelierul Daniel Borteanu.

Peste 500 de persoane au participat la atelierele zilnice, la evenimentele de networking de seară și la Cina de Gală.

Săptămâna Belgiană a fost organizată cu suportul: Ambasadei Regatului Belgiei în București, Wallonia Export Investment, Hub Brussels, Flanders Investment and Trade, Delegation General Wallonie – Bruxelles Roumanie

Platinum Sponsor: Dyamand

Supporting Sponsor: BDO Romania

Gold Sponsor: Cegeka, Boplan, Deceuninck, Gruia Dufaut Office Law, H.Essers, Janssen Romania, Samdam Group, Storeganizer, Tezcon Storage Systems, Willy Naessens Group, WDP Romania, Raiffeisen Leasing

Silver Sponsor: EMS Floor, Metigla, Speedwell, Reynaers Aluminimum

Parteneri ai evenimentului: Hotel Caro, Business Mind, Almdudler, Belfoods, Chocolate in a Bottle, Dealul cu Afine, La Lorraine, Leonidas, Luado Chocolate, Martens, Mees Chocolates, Ursus, Ginger Jack, Puratos.

Parteneri media: Business Voice, Business Mark, The Diplomat, Intermodal & Logistics, Transilvania Business, Romania Insider, deBizz, theBizz

Despre BEROCC

Camera de Comerț Belgia, Luxemburg, România și Moldova este o cameră de comerț belgiană acreditată, cu scopul de a promova comerțul bilateral pentru investițiile belgiene, luxemburgheze, românești și moldovenești și de a sprijini și apăra interesele membrilor săi. Camera oferă, de asemenea, informații despre desfășurarea afacerilor în țările pe care le reprezintă.

Foto sursă: BEROCC

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More