Prima pagină » SAP lansează un program special de recrutare și onboarding pentru refugiații din România

SAP lansează un program special de recrutare și onboarding pentru refugiații din România

by Elena Paraschiv-Pop

Locuri de muncă, asistență și oportunități de învățare disponibile în mai multe țări

SAP anunță lansarea unui nou program de recrutare și onboarding cu scopul de a-și alinia pozițiile vacante din rețeaua sa la nevoia crescută de locuri de muncă pentru refugiații din Ucraina. Inițiativa își propune să atragă, să identifice oamenii potriviți dintre refugiații calificați și să le ofere oportunități de angajare adecvate în cadrul SAP, în țări precum România, Germania, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Polonia și Slovacia.

Ca parte a programului, SAP a lansat o pagină dedicată online pentru a evidenția posturile vacante relevante pentru refugiații din Ucraina, pentru a răspunde tuturor întrebărilor, precum și pentru a oferi posibilitatea de înregistrare a interesului acestora fără a solicita încărcarea tuturor documentelor relevante. Această inițiativă urmărește accelerarea procesului de recrutare, oferind reasigurări candidaților.

Rolurile disponibile includ funcții de inginerie software, vânzări, pre-vânzare, consultanță și funcții de suport, cum ar fi HR și finanțe. Ca parte a inițiativei SAP „Pledge to Flex”, angajații pot lucra și în mod flexibil. Dacă sunt recrutați, angajații ucraineni care au fost nevoiți să se mute din cauza conflictului în curs vor beneficia și de suportul unui coleg ucrainean, sprijin pentru sănătate mintală, cursuri tehnice dedicate și de învățare limbi străine, pachete pentru îngrijirea copiilor (în unele țări) și opțiuni de plată în avans.

„Angajații SAP din întreaga lume sunt întristați de criza umanitară din Ucraina și căutăm modalități de a ajuta. Mizăm pe faptul că unele dintre posturile noastre vacante vor fi potrivite pentru o parte dintre cei care fug în acest moment de tragedie. Făcând tot ce putem pentru a accelera procesul de recrutare, putem începe să oferim acestor oameni siguranță și sprijin, integrându-i în familia SAP”, a declarat Cawa Younosi, șejul proiectului și Global Head of People Experience în cadrul SAP.

Această decizie este cea mai recentă dintr-o serie de mecanisme de sprijin pe care SAP le-a demarat cu scopul de a ajuta la criza umanitară. Angajații companiei s-au implicat deja în oferirea de adăposturi pentru aproximativ 4.000 de refugiați din Ucraina, în țările vecine.

Cei interesați să beneficieze de această inițiativă sunt rugați să acceseze: https://jobs.sap.com/content/Stand-with-Ukraine/

Despre SAP

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 440.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP.

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 19 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More