Prima pagină » Atos România recertificată „Great Place to Work”

Atos România recertificată „Great Place to Work”

by Elena Paraschiv-Pop

Atos România a obținut recertificarea Great Place to Work ®(GPTW), ce califică compania drept un angajator de top din perspectiva oferirii unei experiențe pozitive constante la locul de muncă. Un mediu de lucru productiv, încrederea oferită de managerii lor și mândria de a face parte din echipa Atos sunt aspectele cele mai apreciate de angajații companiei. 

Cu un Trust Index © de 71%, aproape 70% dintre angajați percep Atos ca un loc grozav de muncă. 80% dintre angajați cred că managementul are încredere în oameni pentru a face o treabă bună și 76% sunt mândri să spună altora că lucrează pentru Atos. Diversitatea și incluziunea sunt piloni puternici în cadrul companiei. 78% dintre angajați simt că pot fi ei înșiși aici și 92% au apreciat că oamenii de aici sunt tratați corect, indiferent de rasă sau origine etnică.

Certificarea se bazează pe rezultatele obținute în cadrul unui studiu realizat în rândul angajaților. Pe lângă principalele aspecte menționate, angajații Atos au apreciat, în mod special, angajamentul companiei în perioada de urgență pandemică și modalitățile pozitive și agile de lucru care au fost promovate, alături de atenția crescută acordată problemelor de sustenabilitate, prin inițiative interne și externe, precum și calitatea relațională percepută la toate nivelurile de activitate, în contextul lucrului la distanță.

Răspunsurile angajaților noștri ne confirmă că suntem o echipă care valorizează și vorbește deschis despre importanța respectului și corectitudinii. Mizăm pe faptul că fiecare dintre noi își poate aduce aportul astfel încât experiența de lucru să fie satisfăcătoare și echitabilă, iar acest lucru s-a transpus și feedback-ul lor. Încrederea oferită, respectul, corectitudinea, mândria de a face parte din echipa Atos și camaraderia sunt cele frecvente alegeri ale angajaților noștri în cadrul sondajului. Suntem conștienți de faptul că investițiile în dezvoltarea angajaților noștri reprezintă o prioritate strategică pe o piață a muncii în continuă și rapidă evoluție. De altfel, cultura organizațională reprezintă o carte de vizită și pentru viitorii candidați, pentru atragerea de noi talente și fidelizarea celor existente”, a declarat Liliana Rășinar, HR Director Atos România.

Great Place to Work® este autoritatea globală de cercetare, consultanță și training care ajută companiile să creeze și să mențină medii de lucru excelente și să împărtășească cheia succesului lor cu alții. Studiul pentru acordarea certificării, realizat de Great Place to Work®, reprezintă unul dintre cele mai prestigioase la nivel internațional, întrucât clasifică mediile de lucru printr-o metodologie complementară în care, pe lângă efectuarea unui audit al departamentului de HR privind managementul, politicile și practicile implementate, consultă și angajații în legătură cu aspecte ale muncii, mediului și relațiilor din cadrul companiei.

Află mai multe accesând greatplacetowork.com and on LinkedIn, Twitter, Facebook and Instagram

Despre Atos SE

Atos este lider global în transformare digitală, având peste 109.000 de angajați și venituri anuale de cca. 11 miliarde EUR. Compania ocupă prima poziție la nivel european în domeniile securității cibernetice, cloud și high-performance computing. Grupul oferă soluții personalizate end-to-end, pentru toate industriile din 71 de țări. Pionier în servicii și produse de decarbonizare, Atos se angajează la un mediu digital securizat și decarbonizat pentru clienții săi. Atos este o societate europeană (Societas Europaea), listată la Euronext Paris și inclusă în indicii bursieri CAC 40 ESG și Next 20 Paris.

Scopul Atos este de a ajuta la proiectarea viitorului spațiu informațional. Expertiza și serviciile sale susțin dezvoltarea cunoașterii, educației și cercetării printr-o abordare multiculturală și contribuie la dezvoltarea excelenței științifice și tehnologice. La nivel mondial, Grupul Atos susține faptul ca atât clienții și angajații, cât și membrii societății în general, să trăiască, să lucreze și să se dezvolte într-un mod sustenabil, într-un spațiu informațional securizat.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More