Prima pagină » Producătorul de soluții optice ams Osram deschide un centru de cercetare și dezvoltare la București

Producătorul de soluții optice ams Osram deschide un centru de cercetare și dezvoltare la București

by Elena Paraschiv-Pop

Compania austriacă ams OSRAM, producător de soluții optice va deschide un centru de cercetare și dezvoltare în București. Compania se așteaptă să angajeze aproximativ 30 de profesioniști până la jumătatea anului 2023, care își vor concentra activitatea pe cercetarea și dezvoltarea circuitelor integrate, pentru a oferi soluții de ultimă generație pentru diverse aplicații din segmentul „consumer goods”.

„Acest nou centru R&D din București va consolida rețeaua noastră globală de peste 40 centre de cercetare și dezvoltare”, a declarat Reiner Jumpertz, vicepreședinte și director general, Business Line Custom Module Solutions. „Bucureștiul este recunoscut ca un hub de talente cu profesioniști extrem de bine calificați, care au expertiza tehnică și competențele necesare pentru a lucra la tehnologii inovatoare. Ne așteptăm să angajăm atât profesioniști cu experiență, cât și să recrutăm noi talente, inclusiv prin programe de internship.”

Compania are posturi deschise pentru ingineri de layout și proiectare, inclusiv verificarea proiectării, atât pentru nivel superior, cât și pentru juniori. Centrul se va concentra pe dezvoltarea de tehnologii și aplicații pentru produse dedicate consumatorilor finali, inclusiv tehnologii de senzori pentru smartphone-uri, dispozitive purtabile – brățări fitness și pentru exerciții fizice, autentificare 3D și dispozitive de plată.

Noul birou de cercetare și dezvoltare se bucură de o locație centrală în capitală și oferă multiple facilități, inclusiv o sală de relaxare cu playstation și mese de fussball.

Actualii și viitorii angajați beneficiază de programe de training în România și în străinătate, program de lucru hibrid, asigurări private de sănătate și de viață.

ams OSRAM are aproximativ 24.000 de angajați în întreaga lume și are peste 15.000 de brevete acordate și aplicate. Cu sediul central în Premstaetten/Graz (Austria), cu un sediu secundar în Munchen (Germania), grupul a realizat venituri de peste 5 miliarde EUR în 2021 și este listat ca ams-OSRAM AG la SIX Swiss Exchange (ISIN: AT0000A18XM4).

 

Sursa foto: ams Osram

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More