Prima pagină » LTJ Trademark își extinde oferta pentru companiile internaționale

LTJ Trademark își extinde oferta pentru companiile internaționale

by Elena Paraschiv-Pop
LTJ Trademark, firmă specializată în domeniul proprietății intelectuale, își extinde oferta la nivel international și lansează site-ul ltj-trademark.ro ca parte a strategiei de comunicare și servisare a brandurilor din toată lumea.  Încă din anul 2005, LTJ Trademark – divizie a firmei de avocatură LTJ & Partners, asigură clienților o gamă largă de servicii, de la înregistrarea mărcii comerciale, cu tot ce presupune aceasta,  la monitorizarea și protejarea acesteia impreună cu o serie de alte servicii conexe.

Într-o lume tot mai complexă și digitalizată, LTJ Trademark vine în întâmpinarea clienților săi punându-le la dispoziție un website  cuprinzător în privința avantajelor pe care le au lucrând cu o echipă dublu specializată, atât avocați cât și consilieri în proprietate intelectuală, de la crearea brandului cât și pe tot parcursul dezvoltării afacerii.

Potrivit site-ului https://ltj-trademark.ro, firma oferă servicii companiilor românești și din străinătate privind mărcile comerciale, brevete, soluții de proprietate intelectuală și drepturile de autor, inclusiv software.

Experții LTJ Trademark înțeleg atât aspectele juridice și comerciale ale tranzacțiilor, căt și modul în care funcționează o afacere.  Firma oferă clienților cea mai bună strategie de proprietate intelctuală, în funcție de teritoriile în care se solicită protecție (local, European și/sau internațional).

La nivel național, reprezintă și asistă clienții în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci în toate aspectele referitoare la drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi noi cereri, înregistrare – transfer de proprietate, schimbare de nume sau adresă, licențe, opoziții, validare brevet, plata anuităților sau reînnoirilor etc.

La nivel european, LTJ Trademark asigură înregistrarea eficientă mărcii în totate statele, pe baza unei singuri cereri.

La nivel global, echipa LTJ Trademark poate solicita protecție pentru drepturile de proprietate intelectuală în mai multe țări, prin depunerea cererii internaționale.

În plus, experții firmei pot gestiona disputele în fața Centrului de Mediere și Arbitraj OMPI (WIPO) sau a instantelor judecătorești cu privire la încalcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

LTJ Trademark este membră a International Trademark Association (INTA), a Camerei Naționale a Consilierilor de Proprietate Industriala din România  și membra a Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More