Prima pagină » mindit.io vizează extinderea echipei cu peste 130 de specialiști în 2022

mindit.io vizează extinderea echipei cu peste 130 de specialiști în 2022

by Elena Paraschiv-Pop

mindit.io, companie românească specializată în dezvoltarea de software, anunță planuri de recrutare a peste 130 de specialiști anul acesta, atât în țară, cât și în străinătate. Astfel, la sfârșitul acestui an, echipa mindit.ro va depăși 310 colegi, de la aproximativ 180 în prezent.

Potrivit reprezentanților companiei, mindit.io vizează recrutarea de roluri pentru toate nivelurile de senioritate – intern, junior, middle sau senior, în tehnologii precum Java, Angular, React, Azure & AWS, TIBCO, IIB, QA Engineers, SQL. Pe plan local, compania are birouri deschise în București, Iași, Sibiu și Cluj, dar angajații sunt liberi să-și aleagă cea mai potrivită variantă– munca de la birou sau de acasă – inițiativă denumită în cadrul companiei minditNomad.

„În cadrul mindit.io, fiecare echipă funcționează ca un mini business, mai exact ne organizăm în echipe autonome, în funcție de proiecte și/sau clienți, fiecare având o strategie, obiective și provocări pentru care găsim soluții împreună, într-un mod transparent. Întrucât avem tot mai multe proiecte de amploare, suntem mereu în căutare de colegi noi, care să acopere diversele poziții deschise existente. Totuși, ne bucurăm și mai mult când întâlnim oameni cu aceleași valori ca noi, în jurul cărora ajungem să construim un rol, chiar dacă el nu exista până atunci”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io.

Ce beneficii au angajații

Compania oferă, de asemenea, o listă de beneficii lunare, ore flexibile de lucru, toate echipamentele necesare pentru munca remote, precum și diverse bonusuri de performanță. De asemenea, după doi ani în cadrul organizației, angajații pot alege între două zile libere, ce se adaugă la numărul inițial de zile de concediu, sau alte beneficii.

Totodată, compania se concentrează pe dezvoltarea profesională a angajaților săi, segment ce susține acțiunile menționate anterior, centrate pe bunăstarea personală a acestora. Astfel, mindit.io, oferă acces la diverse platforme de învățare, buget de training și certificări, alături de training tech și de soft skills.

Mai mult, paleta de beneficii include și abonamente de sănătate și wellbeing – sesiuni de terapie și două zile libere, sub umbrela conceptului Mental Health.

Top proiecte mindit.io în 2021

Swisscom este una dintre cele mai cunoscute și de încredere companii din Elveția, fiind principala companie de telecomunicații din țară. Swisscom Health este filiala care își propune să digitalizeze serviciile medicale în Elveția, în prezent având acoperire peste 200 de spitale prin Medical Connector – o soluție populară și des utilizată în domeniul sănătății.

Pentru editura Izzardd Ink, mindit.io a dezvoltat un instrument care plătește automat redevențele autorilor – softul automatizează întregul proces, iar clientul trebuie doar să încarce informații de la comercianți, precum și o soluție de inteligență artificială care citește manuscrise și oferă feedback pentru a-i ajuta pe autorii să scrie mai bine. Ambele proiecte au fost construite de la zero.

 

###

Despre mindit.io

mindit.io este o companie românească, specializată în dezvoltarea de software, fondată în 2015 de Irina Arsene, CEO.

În prezent, mindit numără peste 180 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 50 de tehnologii, care operează pe un portofoliu de peste 200 de proiecte naționale și internaționale. Principalele industrii deservite de mindit.io sunt: retail, fintech & wealth management, healthcare, banking și foodtech.

Compania se concentrează pe identificarea celei mai potrivite soluții tehnice, personalizate în funcție de nevoile partenerilor, alocând echipe dedicate care implementează tehnologii de top pentru a contribui la dezvoltarea unui avantaj competitiv pentru partenerii săi.

Viziunea mindit.io este fundamentată în jurul unei comunități ghidate de principii și valori comune. De la construirea de parteneriate bazate pe încredere și profesionalism, până la strategia de livrare și dezvoltare, mindit.io țintește spre a avea un impact global asupra evoluției industriei de software development prin oamenii săi. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More