Prima pagină » Faragrija.ro anunță un parteneriat cu Visa, oferind beneficii importante deținătorilor de carduri Visa Business prin intermediul pachetelor de asistență în caz de daună auto numite „FărăGrijă”

Faragrija.ro anunță un parteneriat cu Visa, oferind beneficii importante deținătorilor de carduri Visa Business prin intermediul pachetelor de asistență în caz de daună auto numite „FărăGrijă”

by Razvan Dutu

București, 29 Iunie 2024 FaraGrija.ro, lider în furnizarea de servicii conexe de asistență auto (consultanță la dauna auto), anunță un parteneriat strategic cu Visa, destinat să ofere beneficii deținătorilor de carduri Visa Business. Acest parteneriat reflectă angajamentul comun al ambelor companii de a furniza servicii de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru clienții lor din mediul de afaceri din România.

Citește și articolul: ANALIZĂ XTB Radu Puiu: Temperaturile extreme pun pe jar industriile. Cât mare este impactul caniculei asupra economiei mondiale?

Soluții Eficiente pentru Daunele Auto 

Faragrija.ro se distinge prin oferirea de soluții eficiente pentru gestionarea daunelor auto, contribuind astfel la asigurarea continuității afacerilor fără întreruperi majore. Noul parteneriat vine în completarea beneficiilor și ofertelor preferențiale pentru antreprenori din cadrul platformei Visa MarileAfaceriMici, care se pot bucura de mai mult confort și mai puține griji în timpul călătoriilor.

Beneficiile pentru Deținătorii de Carduri Visa Business

Deținătorii cardurilor Visa Business beneficiază de o reducere de 40% la pachetele FaraGrija.ro, oferindu-le acces la servicii de asistență auto de înaltă calitate la costuri reduse.

În cazul cardurilor Visa Business Platinum, Visa Business Infinite și Visa Infinite, posesorii primesc integral ca beneficiu pachetul „FărăGrijă” Premium.

Acest pachet include:

  • Tractare în caz de accident și defecțiune mecanică: Servicii rapide și eficiente pentru a asigura continuarea activităților zilnice.
  • Evaluare daună și servicii juridice: Evaluarea obiectivă și independentă a daunelor și suport juridic în gestionarea acestora.
  • Mașină la schimb: Oferirea unui vehicul de schimb pentru a minimiza impactul unui accident asupra activității de zi cu zi.
  • Deschidere dosar de daună și consultanță pe durata întregului proces: Suport dedicat pentru gestionarea daunelor auto, de la deschiderea dosarului până la soluționarea acestuia.

Detaliile complete se regăsesc pe pagina campaniei.

Visa Business Infinite: Avantaje și Beneficii Exclusive

Visa Business Infinite este primul card de pe piața bancară din România din nișa Business Infinite, oferind o serie de avantaje superioare celor din categoria Premium. Aceste carduri oferă experiențe unice, precum și recompense premium și instrumente online ușor de utilizat pentru gestionarea cheltuielilor. Beneficiile premium sunt concepute pentru a adăuga un plus de valoare vieții de zi cu zi, ducând serviciile personalizate la cel mai înalt nivel.

Dan Cobeanu, CEO Faragrija.ro, a declarat:

„Suntem încântați de parteneriatul cu Visa, care ne permite să oferim antreprenorilor din România servicii de asistență premium în cazul daunelor auto. Acestea le salvează timp important și le oferă liniștea necesară pentru a se dedica lucrurilor importante care contează pentru ei. Pachetul FarăGrijă Premium, disponibil gratuit pentru deținătorii cardurilor Visa Business Platinum, Visa Business Infinite și Visa Infinite, este un exemplu de servicii premium oferite cu dedicare și profesionalism clienților de către o echipă cu multă experiență în domeniu.”

„Ne bucurăm să colaborăm cu FaraGrija.ro pentru a oferi beneficii deținătorilor de carduri Visa Business din România. Am început să construim platforma Marile Afaceri Mici acum 3 ani în România și cu fiecare parteneriat îmbogățim accesul IMM-urilor la servicii de calitate la prețuri accesibile. În plus, prin acest parteneriat vrem să ne adresăm unui segment relativ nou în România, însă cu foarte mult potențial de dezvoltare, și anume segmentul business premium. Cardurile Visa Business Infinite și Visa Business Platinum oferă nu doar soluții financiare avansate, ci și suport esențial în situații critice, asigurându-le antreprenorilor liniștea necesară pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Toate aceste avantaje sunt menite să răspundă nevoilor de zi cu zi și să transforme confortul într-un stil de viață în sine.” – a menționat Claudia Cruceru, Business Development Director Visa pentru România, Bulgaria, Croația, Slovenia.

Despre FaraGrija.ro

FaraGrija.ro este primul agregator de servicii de asistență și consultanță la daună, din România, oferind un single point of contact, în caz de accident auto. 

Startup-ul a fost înființat în 2022 în ideea de a face viața ușoară celor care s-au confruntat cu accidente auto ușoare, prin facilitarea navigarii prin hățișul birocratic al deschiderii și finalizarii unui dosar de daună, oferind o gama variată de servicii, de la consultanță cu privire la deschiderea dosarului, până la tractare, mașină la schimb sau asistență-juridică, după caz.  De la înființare și până în prezent s-au vândut peste 14.000 de abonamente.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More