Prima pagină » Wednesday Connect & Dine, 17 iulie 2024, București

Wednesday Connect & Dine, 17 iulie 2024, București

by Elena Paraschiv-Pop

Te invităm la Wednesday Connect & Dine pe 17 iulie, un eveniment relaxat destinat profesioniștilor din diverse domenii care își doresc să se întâlnească, să socializeze și să facă networking într-un cadru informal și prietenos.

Data: 17 Iulie 2024, Miercuri
Ora: 18:00 – 21:00
Locație: Fabrica de bere Grivița

Acesta este momentul perfect pentru a cunoaște oameni noi, a împărtăși idei inovatoare și a discuta despre proiecte interesante într-o atmosferă relaxată. Fie că doriți să vă extindeți rețeaua profesională, să descoperiți noi oportunități sau pur și simplu să petreceți o seară plăcută în compania unor oameni inspirați, Wednesday Connect & Dine este locul potrivit. Participanții vor avea ocazia să împărtășească idei, proiecte sau experiențe într-un format relaxat și deschis, stimulând astfel colaborarea și inovarea.

Citește și articolul: Intră în competiția celor mai bune campanii de Employer Branding din România

Agenda:

  • 18:00 – 18:30: Primirea invitaților
  • 18:30 – 19:00: Turul fabricii
  • 19:00 – 21:00: Cină informală și dnetworking

Suntem onorați să organizăm acest eveniment într-un loc atât de emblematic, readus la viață de antreprenorul Matei Lucescu, care este și invitatul nostru special și care ne va împărtăși povestea afacerii.

Evenimentul este conceput pentru a crea un mediu relaxat și prietenos, în care profesioniști din diverse domenii să se întâlnească și să facă networking. Ne-ar face mare plăcere să vă avem alături și să aflăm împreună despre povestea Fabricii de Bere Grivița, prima fabrică de bere artizanală din România, care a devenit un simbol al inovației și pasiunii în industria berii artizanale.

Vă așteptăm cu drag pentru a petrece o seară de neuitat alături de comunitatea Business Voice!

Dress code: Business Casual

Pentru a confirma prezența dumneavoastră, RSVP până la data de 14 Iulie.

Organizatori:

Partener:

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More