Prima pagină » SoftServe devine partenerul Oficiului European de Brevete pe securitate informatică, cu un contract de 30 mil. euro 

SoftServe devine partenerul Oficiului European de Brevete pe securitate informatică, cu un contract de 30 mil. euro 

by Razvan Dutu

Contractul cadru pe trei ani, în valoare de 30 de milioane de euro, va sprijini punerea în aplicare a Planului strategic 2028 al OEB

București, 25 iunie 2024 – SoftServe, una dintre cele mai mari companii IT din Europa Centrală și de Est, anunță încheierea unui contract-cadru cu Oficiul European de Brevete (OEB) pentru furnizarea de servicii de asistență pentru sistemele de securitate a informațiilor. Cu scopul de a menține cele mai înalte standarde în materie de securitate pentru planul său strategic, OEB a atribuit SoftServe un contract pe trei ani, în valoare de 30 milioane de euro, cu opțiunea de prelungire pentru încă doi ani.

Citește și articolul: MiSo Architects: Piața imobiliară și de design interior, în continuă creștere. Românii și străinii vor să achiziționeze apartamente sau vile luxoase, în special în Brașov sau în Capitală

În era digitală actuală, miza pentru securitatea software, în special în ceea ce privește dezvoltarea și protecția brevetelor, nu a fost niciodată mai mare. Colaborarea cu Oficiul European de Brevete subliniază angajamentul nostru ferm de a proteja integritatea datelor sensibile ale întreprinderilor și ale utilizatorilor privați din întreaga Europă„, a declarat Volodymyr Semenyshyn, președintele SoftServe, EMEA.

Oficiul European de Brevete, o organizație interguvernamentală independentă, cu 6.300 de angajați și un buget de 2,6 miliarde de euro, efectuează examinări riguroase ale cererilor de brevet, acoperind până la 44 de țări printr-un proces unic simplificat. 

Planul strategic 2028 al OEB identifică tehnologiile ca fiind unul dintre motoarele sale principale, iar securitatea IT joacă un rol esențial în acest context.

Parteneriatul dintre OEB și SoftServe marchează o etapă crucială în asigurarea protecției datelor sensibile și a proprietății intelectuale în Europa. Îmbunătățirea capacităților Oficiului European de Brevete cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație va crea o infrastructură rezistentă, va stimula transformarea digitală și va asigura excelența în domeniu, respectând cele mai înalte standarde de securitate IT.

Pentru a afla mai multe despre expertiza SoftServe în domeniul securității cibernetice, vă rugăm să accesați acest site

Despre SoftServe 

SoftServe este o companie globală de IT, care oferă servicii de dezvoltare software și consultanță. Circa 11.000 de angajați lucrează în peste 60 de birouri aflate în întreaga lume. Compania lucrează la peste 900 de proiecte active pentru clienți din America de Nord, UE și Asia. Printre clienții SoftServe se numără IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies și alții. SoftServe este partener Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA și al altor companii de tehnologie bine cunoscute.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More