Prima pagină » BusinessVOICE lansează seria de evenimente comunitare pentru dezvoltarea mediului de afaceri local

BusinessVOICE lansează seria de evenimente comunitare pentru dezvoltarea mediului de afaceri local

by Razvan Dutu

București, 14 iunie 2024 – BusinessVOICE, platforma dedicată dezvoltării sănătoase a mediului de afaceri local, a lansat cu succes seria de evenimente de comunitate prin organizarea „Taste of Summer Networking Drink”, la sediul SII Romania.

Obiectivul principal al comunității BusinessVOICE este de a crea oportunități pentru profesioniști de a se conecta, colabora și de a adopta noi abilități digitale, cu focus pe sustenabilitate. Pentru a asigura unicitatea fiecărui eveniment și a crea experiențe memorabile pentru participanți, BusinessVOICE a încheiat un parteneriat cu Damian Catalina – Experience Creator.

„Vocea afacerii tale/ The voice of your business” este motto-ul BusinessVOICE, astfel l-au invitat pe Mathieu Gregori, Fondatorul Econos, să împărtășească publicului viziunea sa pentru o lume mai sănătoasă. Mathieu a subliniat importanța evaluării partenerilor și furnizorilor pe baza impactului lor asupra mediului.

Despre Mathieu Gregori

Mathieu Gregori este un francez de 25 de ani de origine chineză și vietnameză născut în Hong Kong. Deține un master în Politică de Mediu de la Școala de Afaceri Internaționale din Paris (PSIA) din Sciences Po, clasat pe locul 2 în „Politică și Studii Internaționale” de către (QS) World University Rankings 2021. În 2020, a fondat ECONOS, o companie de consultanță specializată în sprijinirea companiilor cu sediul în România în strategiile de decarbonizare a activităților lor de afaceri. De atunci, el asistă numeroși clienți din sectorul privat și public în implementarea strategiilor cu emisii scăzute de carbon în conformitate cu obiectivele Acordului de la Paris (COP21).

„Suntem extrem de încântați de lansarea acestei serii de evenimente de comunitate. Scopul nostru este să construim o rețea solidă de profesioniști care să colaboreze și să se sprijine reciproc în dezvoltarea lor profesională și personală. Prin parteneriatul cu experți, cum este Damian Cătălina – Experience Creator, ne asigurăm că fiecare eveniment oferă o experiență unică și valoroasă pentru toți participanții.” – Elena Paraschiv-Pop Fondatorul “BusinessVOICE”

„Colaborarea cu BusinessVOICE pentru a crea aceste evenimente speciale este o oportunitate extraordinară. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi participanților o sesiune de networking și o experiență care să îi inspire și să le rămână în memorie. Ne bucurăm enorm să facem parte din această inițiativă și să contribuim la dezvoltarea unei comunități de afaceri puternice și conectate.” –Cătălina Damian, Fondator “Damian Catalina – Experience Creator”

Gazda evenimentului: SII Romania

Parteneri:

• Beyond Business School

• Incremental Development community

• FrenchTech Bucharest

• OFA UGIR

• Consiliul Patronatelor ESG din Romania

• Revista Patronatului Roman

• Vivify Move

• BusinessMIND – Your B2B Commercial Advisor

BusinessVOICE își propune să continue organizarea de evenimente inedite care să sprijine creșterea profesională și dezvoltarea afacerilor într-un mod sustenabil. 

Rămâneți aproape pentru mai multe experiențe de neuitat!

Despre BusinessVOICE

BusinessVOICE este o platformă destinată dezvoltării mediului de afaceri prin crearea de oportunități pentru profesioniști de a se conecta, colabora și de a învăța noi abilități. Parteneriatele cu experți și lideri din diverse industrii ne permit să oferim evenimente și resurse valoroase pentru comunitatea noastră.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More