Prima pagină » Mokka, fintech-ul care a adus serviciile BNPL în România, a încheiat un parteneriat cu compania ESD

Mokka, fintech-ul care a adus serviciile BNPL în România, a încheiat un parteneriat cu compania ESD

by Razvan Dutu

Mokka, primul furnizor de servicii Buy Now, Pay Later (BNPL/ Cumperi acum, plătești mai târziu) din România este acum disponibil pentru clienții ESD, companie cu 15 ani de experiență pe piață, care dezvoltă trei linii de business: service autorizat pentru importanți producători de tehnologie (Samsung, LG, Philips, Huawei, Xiaomi etc), retail online (accesorii și piese de schimb pentru produse de comunicații mobile, electronice și electrocasnice) și B2B displays.  

Doar cu telefonul și cartea de identitate, clienții care vor să cumpere produse din magazinul online ESD sau au nevoie de diagnosticare și service pentru electronice și electrocasnice – mici sau mari – și pentru aparatură audio/video, pot folosi plata în rate Mokka. În magazinul online și în rețeaua de service-uri ESD, clienții au de acum înainte opțiunea să acceseze Mokka și să achite contravaloarea produselor și serviciilor într-un număr de rate cât mai convenabil, personalizat, în termen de 1, 3, 6 sau 12 luni. 

Citește și articolul: ANALIZĂ XTB, Claudiu Cazacu: Sucul de portocale, încă un produs de bază ce poate deveni aproape un lux. Prețurile la citrice pun în dificultate mare parte din planetă

Ce spune Ciprian Bunda, CEO

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul dintre Mokka și ESD. Acest parteneriat marchează un pas important în eforturile noastre de a oferi soluții financiare inovatoare și accesibile clienților noștri. Împreună vom aduce un plus de valoare prin servicii adaptate nevoilor actuale ale pieței, consolidând astfel angajamentul nostru de a sprijini clientul”, spune Ciprian Bunda, CEO ESD

„Prin parteneriatul cu ESD, ne îmbogățim portofoliul cu o companie importantă din zona furnizorilor de tehnologie și produse electronice de top. Ne bucurăm că putem oferi vizitatorilor magazinului online și service-ului ESD o soluție financiară flexibilă și ușor de accesat precum Mokka, o alternativă de plată care vine în întâmpinarea necesității lor de microcreditare”, spune Alexandru Balaci, CEO Mokka România

Pe lângă faptul că este o soluție rapidă pentru finanțarea achizițiilor, Mokka aduce avantajul personalizării ratelor în forme convenabile pentru cumpărători. Utilizatorii pot schimba data scadentă în funcție de interesele personale și adapta graficul de rambursare în funcție de bugetul personal.

Totodată, Mokka poate fi utilizată de retaileri și furnizorii de servicii ca un instrument eficient de creștere a vânzărilor, dar și de promovare a produselor din categoria premium. 

„BNPL este din ce în ce mai prezent în peisajul retailului românesc și putem observa cum remodelează obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor. Totodată, are un impact semnificativ în decizia de achiziție așa încât tot mai mulți comercianți îl integrează în strategia de dezvoltare a magazinelor fizice sau online”, mai spune Alexandru Balaci. 

Despre Mokka 

Mokka este un serviciu de top Buy Now Pay Later (BNPL), care operează în Polonia, România și Bulgaria, oferind soluții de finanțare BNPL online și offline pentru comercianți și consumatori.  

Mokka a dezvoltat soluții de plată BNPL inovatoare și flexibile, oferind clienților opțiunea de a cumpăra acum în magazinele online și offline și de a plăti alegând cele mai convenabile planuri de plată, care variază de la 30 de zile la 24 de luni.  

Mokka a încheiat parteneriate cu peste 1,500 de retaileri de top din regiune, din cele mai populare categorii, precum modă, încălțăminte, articole pentru copii, electronice, bijuterii, mobilier, călătorii și altele. Comercianții care activează această metodă de plată înregistrează rate de conversie mai mari, o creștere a valorii medii a coșului de cumpărături și o apreciere a vânzărilor incrementale, consolidând în același timp loialitatea consumatorilor.

Mokka cooperează în Europa Centrala și de Est cu Lensa, Reserved, Boutique Mall Optiblu, F64, Somproduct, Aosom, CCC, Humanic, Office Shoes, Diverse, Savicki, W. Kruk și mulți alții.  Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.mokka.ro

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More