Prima pagină » Limitless Agency a generat vânzări de 445 milioane euro pentru magazine online, în 2023

Limitless Agency a generat vânzări de 445 milioane euro pentru magazine online, în 2023

by Razvan Dutu
  • Piața de ecommerce locală, estimată să crească cu circa 10% în acest an, față de 2023 când a ajuns a ajuns la 7 miliarde de euro 

București, 29 mai 2024 – Limitless Agency, una dintre cele mai mari agenții de marketing digital din România, a generat vânzări record de 445 milioane de euro, pentru magazinele online din portofoliu. Astfel, compania a reușit să acopere peste 6% din valoarea totală a pieței de ecommerce, estimată la 7 miliarde de euro în 2023, fără a include serviciile, plata facturilor la utilități, conținutul digital sau biletele de avion, vacanțele și călătoriile, rezervările hoteliere, biletele la spectacole ori la diferite evenimente etc. Dacă sunt luate în calcul și acestea, valoarea totală ar depăși 10 miliarde de euro. 

Agenția are în portofoliu aproximativ 400 de magazine online care reprezintă mai multe verticale de piață și gestionează bugete de marketing ce depășesc 40 de milioane de euro anual. Piața de ecommerce locală a ajuns la cel mai mare nivel și, potrivit estimărilor, va continua să crească și în 2024 cu aproximativ 10% față de 2023.

„Ecommerce-ul românesc se menține pe un trend ascendent, în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, fiind susținut în principal de deschiderea a tot mai multor magazine online, dar și de scăderea inflației. Românii cumpără tot mai mult online, dar concurența din piață devine tot mai ridicată astfel că strategiile de marketing digital precum SEO și campanii PPC devin esențiale în poziționarea pe piață. Rezultatele obținute de noi în 2023 demonstrează impactul semnificativ al strategiilor de marketing digital implementate de echipa noastră pentru magazinele online din portofoliu, fiind principalul motor al vânzărilor. În același timp, acestea au contribuit direct la consolidarea pieței de ecommerce la nivel național”, a declarat Daniel Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency.

Agenția a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 4,25 milioane de euro, în creștere cu 30% față de anul anterior.

Ce comandă românii online: cele mai cumpărate produse

În 2023, românii au cumpărat cel mai des electronice și electrocasnice, articole vestimentare, produse cosmetice, dar și servicii, fiind generate peste 2 milioane de tranzacții în magazinele pentru care Limitless Agency a gestionat campanii de marketing digital.

Cele mai mari valori medii ale comenzilor online au fost înregistrate în online în domeniile turism (6.500 RON), IT&C (peste 1.200 RON), industrial (790 RON), medical (770 RON), farma (700 RON), fashion (583 RON) și sport (562 RON). Potrivit datelor interne Limitless, printre domeniile din online cu cele mai mari rate medii de conversie în online se numără industria de beauty (5,14%), bijuterii (2,56%), food (2,43%), cadouri (2,27%), cărți (1,87%), auto (1,69%), sport (1,5%) și fashion (1,24%).

Odată cu creșterea vânzărilor clienților în online, Limitless Agency a fost premiată de gigantul Google. Mai exact, agenția a obținut distincția Gold din partea Google pentru performanțele excepționale în optimizarea și creșterea veniturilor, cu aproape 50%, pentru magazinul online Eden Boutique, după implementarea celor mai eficiente tactici de marketing digital. 

Limitless Agency a obținut locul 1 la Google Search Excellence Awards 2023, Best Use of Performance Max, pentru domeniul retail, pentru o serie de rezultate aduse magazinului online Eden Boutique, printre care: conversii mai mari cu 35%, venituri mai mari cu 47%, return on investment în creștere cu 9% și număr de click-uri în creștere cu 93% în 2023 față de anul anterior. În implementarea campaniei online pentru Eden Boutique, Limitless Agency a folosit o tehnologie unică pe piață, dezvoltată intern, cu ajutorul căreia au realizat o analiză aprofundată pentru optimizare continuă a campaniilor. 

Despre Limitless Agency

La Limitless Agency, credem în puterea transformării digitale și în capacitatea de a oferi rezultate fără limite. Viziunea noastră? O lume în care afacerile evoluează constant, depășind orice barieră.

La Limitless Agency, credem că fiecare afacere are un potențial nelimitat de creștere și transformare. Noi nu vedem doar cifre și strategii, vedem vise, pasiuni și oameni dedicați. Misiunea noastră este să descoperim și să deblocăm această forță nelimitată din fiecare client, transformând-o în rezultate concrete. Pentru că, într-o lume în continuă schimbare, posibilitățile sunt infinite, iar succesul nu cunoaște limite.

Citește și articolul: Grupul Dedalo România raportează pentru 2023 o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro

Cum realizăm asta? Prin tehnologie avansată, strategii inovatoare și o echipă de experți dedicați. Valori precum adevărul, integritatea și inovația ne ghidează în fiecare pas.

Oferim servicii de SEO, PPC, Data și Marketing, toate centrate pe un singur obiectiv: rezultate fără limite pentru afacerea ta.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More