Prima pagină » „Independență financiară în 7 pași”, o carte esențială pentru oricine vrea să își planifice o viață fără griji 

„Independență financiară în 7 pași”, o carte esențială pentru oricine vrea să își planifice o viață fără griji 

by Razvan Dutu

Vlad Caluș, fondatorul @minimalistu.eu, lansează cartea „Independență financiară în 7 pași”, un proiect care își propune să reprezinte mai mult decât o colecție de sfaturi impersonale. Autorul vine în fața cititorului cu promisiunea că printre paginile acestui volum va găsi un manual bine structurat, cu un limbaj accesibil și cu pași realiști care îi vor ghida drumul spre independența financiară. 

Cartea lui Vlad Caluș se diferențiază de celelalte cărți de educație financiară existente deja pe piață deoarece multe dintre actualele titluri nu sunt dedicate exclusiv investitorilor din România, ci includ sfaturi financiare valabile pentru mai multe regiuni ale lumii, în special SUA.

Citește și articolul: EGGER anunță bilanțul proiectelor CSR din 2023: Peste 1 milion de Euro pentru educația, sănătatea și bunăstarea comunității

Ce declară Vlad Caluș

„Am simțit nevoia să vin cu o carte scrisă clar și bazată pe sfaturi practice, pentru a putea implementa toate cunoștințele despre investiții. Promisiunea mea este simplă: oricine va citi cartea va deveni investitor și se va afla pe drumul spre independență financiară cu un plan foarte clar și bine pus la punct”, declară Vlad Caluș. 

Educația financiară este abordată în această carte sub umbrela accesibilității pentru toate categoriile de cititori: oricine va urma pașii descriși va putea să își stabilească o fundație solidă de cunoștințe, să-și definească obiective financiare pe termen lung și să implementeze un sistem de gestionare a investițiilor. 

„Jargonul, termenii de specialitate, platformele și acest nou tărâm al finanțelor personale sunt foarte intimidante pentru 99% dintre investitorii noi, care n-au făcut acest pas niciodată. Fără o educație financiară la bază, este normal să nu știm de unde să începem. Cartea rezolvă asta și este scrisă și gândită să fie înțeleasă de oricine. Practic, poate deveni o busolă către o viață fără griji”, adaugă Vlad Caluș. 

Cine este Vlad Caluș 

Vlad Caluș este fondatorul platformei @minimalistu.eu, inițiativă născută din dorința sa de a accesibiliza educația financiară. La vârsta de 19 ani, Vlad a pus bazele Planable, un startup inovativ în domeniul colaborării pentru marketing, și ulterior, la 22 de ani, recunoașterea sa a culminat cu includerea în prestigiosul clasament Forbes 30 Under 30.

La 27 de ani, a reușit să acumuleze un impresionant portofoliu de investiții de 200.000 de euro. Vlad este ferm dedicat obiectivului său de a atinge independența financiară și de a se retrage timpuriu, la vârsta de 30 de ani, vizând un portofoliu de 500.000 de euro. Peste 10.000 de persoane au fost îndrumate să-și îmbunătățească finanțele și să devină investitori competenți, consolidând astfel impactul semnificativ al lui Vlad în domeniul educației financiare.

Unde poate fi găsită cartea „Independență financiară în 7 pași”?

Cartea va putea fi comandată accesând site-ul shop.minimalistu.eu sau prin mesaj pe Instagram la @minimalistu.eu, livrarea fiind disponibilă atât pe teritoriul României, cât și în Europa. De asemenea, volumul va putea fi cumpărat și din Librăriile Cărturești, dar și de pe site-ul eMag. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More