Prima pagină » Theodoros Polydoros este noul Director Executiv al ICAP CRIF România

Theodoros Polydoros este noul Director Executiv al ICAP CRIF România

by Razvan Dutu
  • ICAP CRIF anunță noul management al biroului din România.
  • Experiența este recunoscută printr-o mișcare ce vizează consolidarea structurii manageriale.

București, 20 martie 2024. ICAP CRIF România, companie lider in industria informațiilor de afaceri din România, a anunțat astăzi decizia consiliului de administrație al ICAP CRIF de a-l numi pe domnul Theodoros Polydoros în funcția de Director Executiv al biroului din România, acesta menținându-și, în același timp, rolul de Director Executiv al biroului din Bulgaria.

Dl. Theodoros Polydoros este un veteran al companiei, cu 32 de ani de experiență în diferite roluri executive în cadrul Grupului de companii ICAP și în mai noua companie ICAP CRIF. Acesta a ocupat, de asemenea, a ocupat funcții în consiliile de conducere ale Asociației Agențiilor de Colectare din Bulgaria (2011-2018) și ale Consiliului de Afaceri Elen din Bulgaria (2013-prezent).

Într-o declarație despre această numire, domnul Nikitas Konstantellos, președinte și CEO al ICAP CRIF, a menționat: „Dl. Theodoros Polydoros conduce deja cu succes, de 17 ani, biroul bulgar și are experiența și expertiza necesară pentru a face față acestei noi provocări, devenind directorul executiv al ambelor birouri, din Sofia și din București, și consolidând structura de management a ICAP CRIF în regiune. Felicitări lui și întregii echipe”.

La rândul său, Dl. Theodoros Polydoros a declarat: „este o mare onoare pentru mine să accept acest rol complex. Sunt încrezător în potențialul echipei noastre și aștept cu interes să lucrăm împreună”. 

De asemenea, compania transmite aprecierea pentru dedicare și pentru contribuțiile din ultimii 13 ani fostului Country Manager, doamna Alexandra Mehedințu, care a decis să urmeze noi provocări profesionale.

Despre ICAP CRIF

ICAP CRIF (anterior ICAP S.A. grup de companii), cu 60 de ani de prezență de succes în Grecia, România, Bulgaria și Cipru, este lider de piață în soluții de risc de credit și informații de afaceri în sud-estul Europei. Din 23 decembrie 2021, ICAP CRIF este o companie deținută integral de CRIF. Este un hub regional important în cadrul Grupului CRIF și este organizat și funcționează ca o singură entitate sub o singură echipă comună de management. Oferă soluții inovatoare pentru o gamă largă de provocări in afaceri, care sunt grupate în 5 categorii: Soluții pentru informații de afaceri și risc de credit, Servicii de evaluare și analiză, Soluții de marketing și vânzări, Soluții tehnologice și Servicii avansate de analiză și consultanță. ICAP CRIF S.A. este singura companie din Grecia care a fost recunoscută ca Instituție Externă de Evaluare a Creditului (ECAI) de către Banca Greciei, precum și certificată ca Agenție de Evaluare a Creditelor (CRA), de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe ( ESMA).

Citește și articolul: Regista, cea mai folosită aplicație pentru digitalizare și în 2023

Despre CRIF

Cu 6.600 de profesioniști în 40 de țări de pe 4 continente, CRIF (www.crif.com) este o companie globală, specializată în sisteme informatice de credit și de afaceri, analiză, servicii de externalizare și procesare, precum și soluții digitale avansate pentru credite și Open Banking. CRIF reunește inteligenta umană, cea mai bună tehnologie din clasa sa și inovația digitală pentru a oferi soluții cu valoare adăugată clienților săi globali. CRIF este inclusă în mod constant în prestigiosul IDC FinTech Ranking Top 100, clasamentul celor mai importanți furnizori de soluții tehnologice la nivel global pentru instituțiile financiare, iar în 2019 și-a extins acoperirea ca furnizor de servicii de informații despre conturi (AISP) în 31 de țări europene, unde se aplică Directiva revizuită privind serviciile de plată..

Pentru mai multe informații, vă invităm să contactați Biroul nostru de Presă.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More