Prima pagină » Reflecții Asupra Artei Trainingului: Abordarea EAGLE Consult.

Reflecții Asupra Artei Trainingului: Abordarea EAGLE Consult.

by Razvan Dutu

Într-o lume în care dezvoltarea personală și profesională devin din ce în ce mai esențiale, abordările inovatoare în materie de training capătă o importanță crucială. Compania de training EAGLE Consult a organizat o serie de ateliere de formare care au provocat participanții să iasă din zona de confort și este esențială pentru creșterea personală.

Citește și articolul: Franchwise: Brandurile românești ar avea un succes răsunător în străinătate, dar încă antreprenorii au rețineri pentru expansiune. Ce pot învăța de la cei care s-au extins internațional

Sub îndrumarea Cătălinei Duțu și a partenerului său, Filip Ristovski, atelierele au explorat diverse teme, de la „Comunicare cu rezultate” și „Human to Human Speaking”, până la strategii sub egida „Strategy in Action – UK„. Interacțiunea cu peste 150 de participanți, în grupuri de până la 25 de persoane, a permis o conexiune autentică și profundă, esențială pentru un proces de învățare eficient.

Trainerii pregătesc fiecare sesiune cu o rigurozitate științifică, punând accentul pe practică mai degrabă decât pe teorie. Scopul este să se atingă obiectivele stabilite prin cele mai eficiente metode, asigurându-se că fiecare participant își găsește valoarea adăugată. După fiecare atelier, atât în format online cât și fizic, se face o analiză detaliată pentru a colecta feedback și pentru a identifica oportunitățile de îmbunătățire.

În acest context de învățare continuă, participanții au realizat că o sesiune de training nu este o rețetă universală aplicabilă tuturor, ci mai degrabă o oportunitate de a explora și de a integra teoria în practică într-un mod care rezonează cu specificul fiecărei organizații și culturi. Un trainer eficient este acela care învață împreună cu participanții, într-un schimb de experiențe și cunoștințe, menținând un echilibru între apropiere și detașare.

Sesiunile de training excelente sunt cele care îți oferă „puncte” pe harta dezvoltării tale, lăsându-te cu întrebări provocatoare și dorința de a găsi răspunsuri în stilul tău unic. Aceasta este esența adevărată a învățării: să te provoci să găsești resursele necesare pentru a naviga prin întrebările vieții, deschizând noi capitole și oportunități de creștere.

Pentru mai multe detalii, accesați eacs.ro

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More