Prima pagină » Real Estate & Construction Forum: Peste 25 de profesioniști din domeniul imobiliar dezbat, pe 4 martie 2024, situația pieței de real estate și perspectivele de dezvoltare, în contextul actual

Real Estate & Construction Forum: Peste 25 de profesioniști din domeniul imobiliar dezbat, pe 4 martie 2024, situația pieței de real estate și perspectivele de dezvoltare, în contextul actual

by Razvan Dutu

Reprezentanții sectorului imobiliar din România sunt așteptați, pe 4 martie 2024, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel din București, unde va avea loc cea de-a XVIII-a ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”. 

Organizat de BusinessMark, evenimentul va reuni importanți jucători din industrie, ce vor dezbate situația actuală a pieței de real estate, proiectele noi ce urmează a fi lansate și perspectivele de dezvoltare pentru perioada următoare.

Citește și articolul: A fost lansată SyndiFi, platforma care oferă acces la investiții imobiliare in proprietăți comerciale

Indiferent că vorbim despre retail, industrial & logistics, office sau rezidențial, anul 2024 aduce din nou în prim plan elemente care pun sub o presiune considerabilă piața de real estate din România. Contextul geopolitic, situația economică dificilă, lipsa de predictibilitate, blocarea permiselor de urbanism (PUZ) și măsurile fiscale intrate în vigoare sunt  doar o parte din aceste elemente. În timp ce unele sectoare vor atinge noi performanțe, altele vor încetini ritmul de dezvoltare, adoptând o abordare mai prudentă, în contextul macroeconomic actual.

Va reuși piața imobiliară din România să rămână dinamică și atractivă pentru companiile existente? Dar pentru cele care doresc să se extindă în regiune? Care va fi evoluția pieței de real estate, atât din perspectiva cererii, cât și a dezvoltării de proiecte noi? Care sunt cele mai importante componente ale unui proiect nou în 2024? Cum ne poziționăm față de piețele din regiune, care sunt avantajele pe care le avem ca țară și cum se reflectă acestea în piață?

Acestea sunt doar câteva dintre aspectele la care profesioniștii invitați la eveniment vor privi, în cadrul celor patru paneluri de dezbatere din cadrul evenimentului organizat de BusinessMark:

Panel cu focus pe sectorul retail, moderat de Liana Dumitru, Director | Retail Agency, Colliers Romania, la care vor participa:

 • Geanina Ungureanu, Head of Retail, CPI Property Group | Romania
 • Venera Maria Munjev, Asset & Expansion Manager, Auchan Retail România
 • Cornelia Nicolae, Retail Operations Director, FASHION HOUSE Group
 • Omer Susli, Turkey – Romania Business Council Member, DEIK Foreign Economic Relations Board

Panel cu focus pe sectorul industrial & logistic, moderat de Ionuț Oprea, Publisher – „Romania’s Real Estate Guides“,  Market Pulse Reports, la care vor participa:

 • Șerban Juverdeanu, Head of Development, Global Vision
 • Olga Melihov, Country Head Romania, MLP Group
 • Cristina Pop, Head of Asset Management, P3 Logistic Parks Romania
 • Loredana Oprișa, Leasing and Development Manager, Olympian Parks
 • Mihai Cătălin Barbu, Energy Solution Sales Support Manager, ENGIE Romania
 • Victor Coșconel, Director | Head of Office & Industrial Agencies, Colliers Romania

Panel cu focus pe sectorul office, moderat de Lucian Opriș, Director, Tenant Services, Office 360 & Industrial, Colliers Romania, la care vor participa:

 • Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe
 • Andrei Boca, Leasing Director, Globalworth
 • Andreea Cotigă, Head of Leasing Office, CPI Property Group | Romania
 • Tamara Guleryuz, Leasing & Asset Manager, Skanska
 • Dan Ungureanu, Business Development Leader CEE & CIS, RENOMIA Gallagher
 • Mihaela Ispas, Counsel, Filip & Company

Panel cu focus pe sectorul rezidențial, moderat de Gabriel Blăniță, Associate Director Valuation and Advisory Services, Colliers Romania, la care vor participa:

 • Antoanela Comșa, Președinte, Gran Via România
 • Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division, One United Properties
 • Irina Caraene, Director Vânzări, Cordia România
 • Laurențiu Afrasine, CEO, Akcent Development
 • Daniel Buhazi, Commercial Director, Ariston România – divizia ELCO Heating Solutions
 • Rafaela Nebreda, Founder & CEOGrupo Demetra și Imoteca
 • Cătălin Podgoreanu, Head of Operations Brisk Group

Evenimentul se va desfășura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în intervalul 08:30 – 16:00, și vizează lideri din domeniu, precum: investitori pe piața imobiliară, dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare și brokeri, companii de construcții, companii de consultanță, birouri de arhitectură, furnizori de materiale de construcții și tehnologii, comercianți de materiale de construcții, societăți de avocatură, experți în domeniu.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați la adresa office@business-mark.ro. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.

Eveniment organizat de BusinessMark

Parteneri:  Colliers România, CPI Property Group, ELCO Heating Solutions, Cordia, EnergyPal, RENOMIA Gallagher, Filip & Company, BRISK

Eveniment susținut de: BRCC

Partener de monitorizare: mediaTrust

Parteneri media:  spotmedia.ro, Finzoom, Revista Cariere, Financial Market, Ziarul Bursa, Debizz, MATEK, Jurnalul de Afaceri, Global Manager, Global HR Manager, EventsMax, Revista Piața, Revista Daibău, Transilvania Business, Business Voice, Spatiulconstruit.ro, PRwave, AntreprenorinRomania.ro, Top Business News, proidea, ibuild, eurourbanism.ro, depozitinfo.ro, birouinfo.ro, Logistic Post, angajatorulmeu.ro, Digital Business, Club Economic, România Durabilă, Economistul

BusinessMark – events designed to make an impression!

Din 2013, BusinessMark organizează evenimente business, în principal „concept propriu”, gândite și planificate, de la idee și concept, până la implementare. Avem o abordare „all-industries” și dedicăm proiecte unei arii largi de industrii și domenii profesionale. Ne dorim să ne punem „amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producem un impact concret.  Ne propunem să creăm contexte pentru schimb de experiență și creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizăm evenimente construite pentru partenerii noștri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor. Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More