Prima pagină » EVOhoreca: Cerere crescută pentru locuri de joacă în 2024; afaceri de 1.75 MIL EUR în 2023

EVOhoreca: Cerere crescută pentru locuri de joacă în 2024; afaceri de 1.75 MIL EUR în 2023

by Razvan Dutu

• 100.000 euro, cel mai mare proiect în 2023: amenajarea stații de transport public

• Focus pe segementul de mobilier urban și locuri de joacă pentru 2024

București, Februarie 2024 – EVOhoreca, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de amenajare în industria HORECA, spații publice și mobilier urban din România, anunță o creștere de 10% a cifrei de afaceri în anul 2023, comparativ cu anul precedent, ajungând la 1.75 milioane de euro. 

Avansul semnificativ înregistrat de EVOhoreca se bazează în principal pe creșterea valorii medii a proiectelor desfășurate în 2023 și evoluției prețurilor la produse și materiale. Pentru anul în curs, EVOhoreca își propune o creștere a veniturilor de 25% față de 2023, estimând o dezvoltare importantă a segmentului de mobilier urban și locuri de joacă.

În ceea ce privește portofoliul de clienți, profilul companiei EVOhoreca face ca aprox. 40% din proiecte să vină din partea clienților recurenți, iar 60% de la clienți noi. 

Printre cele mai reprezentative proiecte implementate de EVOhoreca în 2023 se numără amenajarea de stații de transport public în județul Dâmbovița, unde compania românească a proiectat, executat și instalat 28 de stații pe un segment de drum reabilitat în comunele Broșteni, Vișina, Fierbinți, Șelaru. Acesta a afost și cel mai mare proiect al grupului, cu o valoare de cca 100.000 euro. De asemenea, EVOhoreca a proiectat și amenajat anul trecut un loc de joacă de interior în cadrul museului Mina din București, a amenajat restaurantele Ciuperca din Oradea, Xclusive Lounge din București, Presto Pizza din București, cofetăria Măriuca din Slatina și complexul Hotelier Steaua de Mare din Olimp.

EVOhoreca și-a extins prezența și în afara granițelor, prin proiecte de amenajare pentru clienți din Germania, Spania, Austria și Belgia. Aceste proiecte reprezintă aprox. 10% din totalul cifrei de afacere a companiei.

Citeșre și articolul: Analiza XTB Claudiu Cazacu: Companiile de AI vor sume spectaculoase pentru dezvoltarea tehnologiei. Cine câștigă și cine pierde din confruntarea titanilor?

EVOhoreca estimează o cifră de afaceri de 2.2 MIL EUR pentru 2024

Pentru 2024 ne propunem să creștem cifra de afaceri cu cca 25%, adică 2.2 milioane de euro, bazându-ne pe evoluția încurajatoare a cererilor pentru locuri de joacă și mobilier urban, pe care am observat-o încă din ultimul trimestru al anului trecut. De asemenea, estimăm și o crestere pe segmentul de mobilier hotelier, datorită unor proiecte de finanțare europeană anunțate. Astfel, ne vom concentra pe dezvoltarea brandului Juko, profitând de anul electoral și planurile de investiții ale administrațiilor locale. Dar acest lucru nu înseamnă că vom ignora EVOhoreca, din contră, vom răspunde la fel de prompți la solicitările de amenajare venite din partea antreprenorilor HORECA și în anul care urmează”, a declarat Alin Trușcă, fondator și CEO Grup EVOhoreca.

În această direcție, Juko a bugetat o investiție de peste 150.000 euro pentru suplimentarea stocului de produse și materiale. 

Grupul EVOhoreca, cu expriență de peste 13 ani în industria de amenajare spații private și publice, rămane unul dintre jucătorii importanți din piață, cu atenție maximă la detalii.

Ne concentrăm pe monitorizarea fluxurilor de aprovizionare și livrare pentru a oferi servicii și produse cu un grad ridicat de calitate pentru clienții noștri. Avem, de asemenea,  stocuri pentru cele mai uzuale produse și oferim în continuare finanțare pentru clienții HORECA”, a adăugat Alin Trușcă.

Despre EVOhoreca

EVOhoreca este unul dintre cei mai mari jucători în soluții de amenajări pentru industria Horeca, companie înființată în 2011 de antreprenorul Alin Trușcă cu o investiție inițială de 12.000 euro. În prezent, EVOhoreca are 11 angajați, peste 100 de colaboratori externi și peste 6000 de spații publice amenajate în România și 12 țări din Europa.

EVOhoreca a început ca importator, producător și distribuitor de soluții profesionale în industria Horeca. În ultimii ani, EVOhoreca a devenit furnizorul preferat de produse și servicii de amenajare pentru orice tip spațiu public și privat: restaurante, cafenele, hoteluri, cantine, sedii de birouri, bănci, ambasade, benzinării, clinici medicale etc. 

Compania are peste 180 de furnizori pentru toate produsele din portofoliu. În prezent există peste 600 modele de scaune în magazinul online. Diversificarea produselor pe modele, culori și disponibilitatea reprezintă diferențiatorii EVOhoreca în piața amenajărilor.

Portofoliul cuprinde toate tipurile de produse necesare proiectelor de amenajare în domeniul Horeca: corpuri de iluminat, parchet, mochetă, umbrele, șezlonguri, scaune de birou, recepții, camere de hotel.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More