Prima pagină » De la Business Developer la Director de Operațiuni, Roxana Bran marchează un nou capitol în inovație și managementul riscului

De la Business Developer la Director de Operațiuni, Roxana Bran marchează un nou capitol în inovație și managementul riscului

by Elena Paraschiv-Pop

Într-o lume a afacerilor în continuă evoluție, adaptabilitatea și inovația sunt cheile succesului. Risk Management Network 360 (RMN360), firmă recunoscută în consultanța de risk management și asigurarea afacerii, face un pas important în această direcție prin promovarea Roxanei Bran în rolul de Director de Operațiuni. Această mișcare strategică subliniază angajamentul RMN360 către excelență, inovație și leadership progresiv.

În ultimii patru ani, ca Business Developer, Roxana Bran a fost un motor al creșterii și inovației în cadrul RMN360, contribuind semnificativ la expansiunea companiei pe piața de profil. Cu o carieră de succes în sectorul bancar și vânzări, Roxana aduce un mix de expertiză strategică, viziune și capacitatea de a naviga prin complexitățile pieței.

Roxana Bran își asumă rolul de Director de Operațiuni cu o viziune clară asupra viitorului RMN360 și cu un plan de a stimula eficiența operațională, inovația proceselor și dezvoltarea sustenabilă a companiei. „Sunt profund onorată să accept această provocare și mă angajez să conduc echipa noastră spre noi culmi ale succesului, valorificând fiecare oportunitate pentru industria noastră,” a declarat Roxana. 

Paul Lazia, fondatorul RMN360, își exprimă încrederea în noua direcție sub leadershipul Roxanei: „Promovarea Roxanei este un moment definitoriu pentru RMN360. Viziunea ei strategică, combinată cu o abordare pragmatică în gestionarea complexităților afacerii, ne va conduce spre noi orizonturi de succes. Suntem încrezători că RMN360 va continua să fie un jucător important în domeniul risk managementului și asigurării afacerilor.”

Cu Roxana Bran la conducerea operațiunilor, RMN360 își propune să își accelereze inovațiile și să își consolideze poziția pe piața de risk management și asigurare a afacerii. Prin viziunea și expertiza sa, compania este pregătită să navigheze prin provocările viitoare, oferind soluții avansate clienților săi și contribuind la stabilirea unor noi standarde de excelență în industrie.

Citește și articolul: RE/MAX România a înregistrat afaceri de cca. 12 mil. Eur în 2023

Despre RMN360

RMN360 este jucător în consultanța de risk management și asigurarea afacerii, oferind soluții inovatoare și personalizate pentru a ajuta companiile să navigheze prin peisajul complex al riscurilor de afaceri. Cu o experiență de peste 20 de ani și o echipă de experți dedicată și o abordare proactivă, RMN360 este partenerul de încredere pentru organizații care aspiră la excelență și sustenabilitate pe termen lung.

sursa foto: RMN360

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More