Prima pagină » Compania locală de software Trencadis: afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 mil. lei) în 2023, plus 38,7%

Compania locală de software Trencadis: afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 mil. lei) în 2023, plus 38,7%

by Razvan Dutu

Trencadis, companie de tehnologie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software complexe pentru sectorul guvernamental și cel de business, a încheiat anul 2023 cu afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 milioane lei), în creștere cu 38.7% față de anul precedent, care survine după avansul de 21% din 2022.

Rezultatele obținute în 2023 reprezintă un nou record al volumului de afaceri al companiei Trencadis, cu un profit de 1,24 milioane de euro (6,2 milioane lei) în creștere cu 53,2% față de anul precedent. 

Citește și articolul: Mokka BNPL a încheiat parteneriate cu Office Shoes și Mi-Home Xiaomi

În contextul finanțărilor din cadrul PNRR și a fondurilor structurale dedicate transformării digitale a relației stat-cetățean și stat-mediu de afaceri, Trencadis își propune să contribuie la modernizarea infrastructurii digitale și la creșterea eficienței serviciilor publice.

Cifra de afaceri din 2023 a fost susținută de proiectele de integrare de sisteme, de transformare digitală a unor servicii publice și de livrare infrastructură hardware și software.

Ce a spus Emilia Jeleriu, CEO

„Au contribuit la evoluția cifrei de afaceri și investițiile în competențele tehnice ale echipei și în tehnologiile care au produs primele proiecte de anvergură pe soluții de tip Big Data, Cyber-security, soft educațional. În acest context, Trencadis caută în continuare specialiști pentru roluri precum Project Manageri, Business Analiști, Arhitecți de sisteme și specialiști Big Data cyber-security și AI”, a spus Emilia Jeleriu, Deputy CEO al Trencadis, responsabil pentru dezvoltarea afacerilor, BID & Presales.

De asemenea, în 2023, Trencadis a lansat și finalizat o serie de proiecte majore începute anterior în domeniul transformării digitale a administrației publice.

Printre proiectele finalizate în anul 2023 se numără platforma digitală cu resurse educaționale deschise Edulib pentru Agenția de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare, servicii privind dezvoltarea unui sistem informatic pentru Consiliul Superior al Magistraturii, servicii și furnizare echipamente necesare pentru Dezvoltare și implementare sistem integrat management pentru Casa Națională de Asigurări de Sănătate, Servicii de implementare și dezvoltare a sistemului informatic și instruirea personalului pentru Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, servicii proiectare și mentenanță aplicație IT și infrastructură hardware suport pentru proiectul ReCONNECT al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. De asemenea, în anul 2023 am inițiat proiecte de infrastructura și securitate – STS securitate cibernetică pentru cloud-ul guvernamental, MAI – echipamente de comunicație și Universitatea A.I.Cuza Iași – echipamente pentru modernizarea infrastructurii de comunicații de date.

Pe lângă rezultatele financiare de excepție înregistrate în 2023, Trencadis își îndreaptă atenția către proiectele planificate pentru anul 2024. Compania se angajează în implementarea proiectelor de cloud guvernamental, consolidându-și expertiza în furnizarea soluțiilor tehnologice avansate pentru administrația publică.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More