Prima pagină » Prin intermediul Asociației Bine Pentru Oameni, CreditAmanet susține proiectele Asociației BookLand de renovare și modernizare a școlilor din mediul rural

Prin intermediul Asociației Bine Pentru Oameni, CreditAmanet susține proiectele Asociației BookLand de renovare și modernizare a școlilor din mediul rural

by Razvan Dutu

CreditAmanet, companie lider de piață cu experiență de peste 15 ani, s-a implicat în susținerea proiectelor Asociației BookLand de renovare și modernizare a școlilor din mediul rural, prin intermediul Asociației Bine Pentru Oameni, ale cărei acțiuni le sprijină constant. 

Compania specializată în servicii de creditare pe termen scurt tip amanet, schimb valutar și comerț cu bunuri mobile susține programul Renovare școli în mediul rural”, demarat de Asociația BookLand sub motto-ul „Împreună Construim Oameni”, cu scopul de a crea un viitor mai bun pentru copiii din satele și comunele României, prevenind abandonul școlar și contribuind la schimbarea mentalității privind importanța educației în mediul rural. 

În doar 4 ani Asociația BookLand a renovat și echipat cu tehnologie modernă de învățare 80 de școli și grădinițe

Prin acest ambițios program național, în doar 4 ani Asociația BookLand a renovat și echipat cu tehnologie modernă de învățare 80 de școli și grădinițe, iar 15.000 de copii au primit anual șansa la o educație modernă. 

Citește și articolul: Analiză LEKTRI.CO: România a ajuns la 40.000 vehicule electrice, o creștere de 60% față de aceeași perioadă a anului trecut

Proiectul cu cea mai mare amploare al Asociației BookLand, sprijinit de CreditAmanet prin Asociația Bine Pentru Oameni este construirea unui campus preuniversitar profesional în sistem dual, în comuna Vulturești din județul Argeș, un proiect de peste 5 milioane de euro. Centrul educațional care va cuprinde toate ciclurile de învățământ, de la cel primar la cel postliceal, va fi inaugurat în 2025. Ridicat pe o suprafață de 80.000 de metri pătrați, campusul BookLand din Argeș va găzdui 300 de elevi și va oferi multiple facilități: de la laboratoare și ateliere de lucru, la bibliotecă, sală de spectacole și terenuri de sport. Campusul este prevăzut cu toate utilitățile: cantină, spălătorie, frizerie și chiar livadă, o mini-fermă de animale, seră și grădină de legume proprie. Asociația BookLand susținută de CreditAmanet urmărește să realizeze astfel de campusuri preuniversitare profesionale în sistem dual în fiecare județ al țării. 

Ce a zis Cosmin Popovici

Considerăm proiectele pe care le realizăm cu Asociațiile Bine Pentru Oameni și BookLand ca o investiție în viitorul comunității noastre. Așa cum în fiecare an proiectăm investiții în inovații care să mențină compania pe poziția de lider, suntem datori să ne implicăm în egală măsură și în dezvoltarea mediului social. Educația ne face mai performanți, iar copiii din mediul rural au nevoie să le fie susținută egalitatea de șanse. Sprijinim proiectele Asociației BookLand pentru că societatea românească are nevoie de școli moderne în mediul rural, dar și de impulsionarea învățământului profesional, mai ales în contextul crizei de forță de muncă pe care o traversăm”, spune Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet.

Ce a zis Mihaela Petrovan

Accesul la educație de calitate este cel mai important lucru pe care îl putem oferi copiilor noștri. Imaginați-vă că toți copiii din România ar merge să învețe în școli moderne, curate, dotate corespunzător, iar elevii de la sat ar avea aceleași oportunități și șanse pe care le au copiii de la oraș! Acesta este visul nostru și este un vis care a devenit realitate în 70 de comunități rurale din 40 de județe, unde în ultimii 4 ani Asociația BookLand a renovat și modernizat 80 de școli și grădinițe, creând condiții mai bune de învățământ pentru peste 15.000 de elevi anual. Însă nu am reușit acest lucru singuri, ci având alături parteneri care ne împărtășesc valorile și care, la fel că noi, cred cu tărie că schimbând educația de la temelie putem construi oamenii care vor reconstrui țara. Iar atunci când ai alături o asociație care îți împărtășește misiunea educațională și dedicarea, nu poți decât să fii încrezător pentru ceea ce urmează. Ne bucurăm să începem anul 2024 alături de Asociația Bine Pentru Oameni, care ne-a sprijinit pentru renovarea școlilor rurale și care va continua să ne ofere suport pentru cel mai ambițios proiect BookLand de până acum: construirea unui campus preuniversitar profesional în sistem dual. Bineînțeles, în mediul rural, pentru că unde altundeva am putea face o diferența mai mare? Astfel, binele capătă contur, iar ÎMPREUNĂ construim oameni!”, spune Mihaela Petrovan, Președinta Asociației BookLand.

   Prin proiectele derulate împreună cu Asociația Bine Pentru Oameni, CreditAmanet sprijină și încurajează performanța din toate domeniile

            Prin proiectele derulate împreună cu Asociația Bine Pentru Oameni, CreditAmanet sprijină și încurajează performanța din toate domeniile, fie că este vorba despre educație sau sport. Astfel, pe lângă proiectele sociale pe care le susține, compania românească acordă sponsorizare prin burse speciale tuturor elevilor, studenților sau sportivilor care s-au remarcat prin rezultate deosebite în domeniile lor. 

Despre CreditAmanet 

Lider de piață cu o experiență de 15 ani, CreditAmanet oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet și schimb valutar și administrează cea mai diversificată platformă de tranzacționare pentru metale preţioase, electronice, bijuterii şi produse de lux. Prin intermediul companiilor pe care le deține integral (Digital Sale SRL și Eurocredit Exchange SRL) dezvoltă 3 linii de business – amanet, schimb valutar și comerț cu bunuri mobile. Operând 22 de agenţii în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău și Ploieşti, CreditAmanet este soluţia de încredere, total nebirocratică pentru obţinerea unui împrumut rapid. Răspunzând necesității populației de a găsi o alternativă dinamică, simplă și avantajoasă de creditare, compania are în acest moment cel mai dezvoltat portofoliu de servicii şi produse de pe piaţa de profil din România, de la bijuterii din aur şi cu diamante, ceasuri, genţi de lux şi premium, până la electronice și electrocasnice. Cu 150 de angajați în agențiile reprezentate la nivel național, CreditAmanet a servit până acum peste 2 milioane de clienți. Aspirând să devină nucleul de încredere al comunității, compania și-a demonstrat reziliența de-a lungul istoriei sale pe piață și s-a remarcat prin profesionalism, inovație și creșterea accelerată a cifrei de afaceri, prin dezvoltare teritorială și digitalizare.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More