Prima pagină » AVIS ROMANIA: GERMANIA, ITALIA, FRANȚA ȘI SUA – PRINCIPALELE DESTINAȚII ALESE DE ROMÂNI PENTRU SEZONUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

AVIS ROMANIA: GERMANIA, ITALIA, FRANȚA ȘI SUA – PRINCIPALELE DESTINAȚII ALESE DE ROMÂNI PENTRU SEZONUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

by Razvan Dutu

București, 14 Decembrie, 2023 – Principalele destinații în care românii închiriază mașini în perioada sărbătorilor de iarnă sunt Germania, Italia, Franța și Statele Unite ale Americii, potrivit datelor recente ale furnizorului global de transport, Avis România.

În același timp, România este o destinație preferată pentru clienții din SUA, Italia, Spania, Franța, Germania și Marea Britanie.

„Destinațiile alese de clienții noștri reflectă nu doar preferințele de călătorie din România, ci și dinamica economică a pieței de rent a car în perioada vacanțelor de iarnă. Avis România este pregătită să ofere servicii flexibile și de încredere pentru a răspunde nevoilor clienților săi în orice context economic sau sezon”, a declarat Adrian Hălmăgean, CEO Avis România. 

Citește și articolul: Consiliul Patronatelor ESG din România va contesta reglementările fiscale abuzive

În timpul sărbătorilor de iarnă, și destinațiile din România sunt căutate de către călătorii internaționali și locali; inclusiv, București, Otopeni, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova și Timișoara.

Avis România oferă clienților o mulțime de opțiuni pentru a răspunde nevoilor lor de călătorie, SUV-urile și mașinile cu transmisie automată fiind opțiunea preferată pentru mulți dintre aceștia.

Compania își continuă angajamentul de a oferi soluții de transport accesibile și atractive, adaptate cerințelor diverse ale clienților săi și se adaptează permanent la dinamica schimbărilor în preferințele consumatorilor.

Despre serviciile de „rent a car”

“ Serviciile de rent a car încă își fac loc în preferințele consumatorilor și rămân o alegere utilizată în principal în contextul vacanțelor în străinătate. Analiza noastră indică o orientare puternică a clienților care optează pentru închirieri către categoriile de mașini cu transmisie automată. Această preferință este influențată de dorința de a experimenta un stil de condus ușor și confortabil în timpul călătoriei. Evoluțiile din segmentul închirieri auto reflectă nu numai o schimbare a opțiunilor de transport, ci și un răspuns la nevoile în continuă schimbare ale comunității de consumatori”, a adăugat Adrian Hălmăgean.  

Toate mașinile din flota Avis România sunt echipate cu anvelope de iarnă, iar până la sfârșitul lunii decembrie, clienții pot beneficia de o reducere de 20%. În plus, serviciile oferite de companie sunt flexibile, astfel încât clienții pot face modificări la rezervările lor cu până la 48 de ore înainte de începerea rezervării, cu o rambursare integrală plătită direct în contul lor bancar fără taxă de anulare.

Despre Avis 

Avis Car Rental operează una dintre cele mai cunoscute branduri de închiriere de mașini din lume, cu aproximativ 5.500 de locații în peste 170 de țări. Avis are o lungă istorie de inovație în industria de închirieri auto și este unul dintre cele mai importante branduri din lume, recunoscut pentru loialitatea clienților. Avis este deținut de Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ:CAR), care operează și licențiază marca în întreaga lume. Pentru mai multe informatii, accesați www.avis.com

Despre Avis România

Compania și-a început activitatea în 1994. Cu o experiență de peste 29 de ani pe piața de închirieri auto, compania a investit continuu în oameni, în rețeaua și tehnologia sa. Scopul principal al Avis România este de a oferi servicii de închiriere auto de înaltă calitate și personalizate în funcție de nevoile clienților săi, astfel încât aceștia să beneficieze de o călătorie plăcută și sigură în România și în străinătate. Avis România este prezent în 7 orașe din țară, cu birouri de închiriere în centrele și aeroporturile din București, Otopeni, Cluj, Constanța, Craiova, Brașov și Timișoara. www.avis.ro

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More