Prima pagină » Tech Cuisine Smart Home își extinde operațiunile în Ungaria, Cehia și Slovacia

Tech Cuisine Smart Home își extinde operațiunile în Ungaria, Cehia și Slovacia

by Razvan Dutu

București, 28 noiembrie 2023 

Tech Cuisine Smart Home, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de smart home din România, anunță extinderea operațiunilor sale în Ungaria, Cehia și Slovacia. Această mișcare strategică face parte din planul ambițios de expansiune în Europa Centrală și de Sud-Est, marcând un pas semnificativ în creșterea companiei pe piața internațională.

Citește și articolul: Green Environment Support: Prin proiectul SGR, România va putea recicla cu până la 80% mai mult și va deveni un model de economie circulară în Europa Centrală și de Est

Tech Cuisine s-a consolidat ca unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de smart home din România

Cu o cifră de afaceri estimată pentru anul 2023 de 900.000 euro, Tech Cuisine s-a consolidat ca unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de smart home din România. Compania funcționează ca distribuitor, importator sau reseller pentru unele dintre cele mai importante brand-uri globale specializate în automatizarea caselor inteligente. Printre acestea se numără Tado Thermostat, Nuki Smart Lock, Legrand, Netatmo, Tedee Gerda Smart Lock, SwitchBot, Aqara, Meross, Nanoleaf și multe altele.

Prin magazinele sale online, techcuisine.ro, techcuisine.hu, techcuisine.sk și techcuisine.cz, Tech Cuisine Smart Home oferă acces la cea mai variată gamă de echipamente smart home de la brand-uri globale de top. În plus, compania oferă servicii de consultanță și automatizare pentru case inteligente, adresându-se atât consumatorilor individuali, cât și proiectelor rezidențiale.

Alexandru Măxineanu, fondatorul Tech Cuisine, subliniază importanța acestei extinderi: „Credem că viitorul este aici, iar în această realitate în care suntem înconjurați și dependenți de tehnologie, casele noastre au nevoie de inteligență și automatizare astfel încât să ne facă viața mai ușoară, confortabilă și eficientă. Tech Cuisine oferă soluții la cheie, fără bătăi de cap, pentru persoanele care au nevoie de un plus de confort în viața lor”. 

Această expansiune în Ungaria, Cehia și Slovacia reprezintă în realizarea viziunii sale de a deveni un lider de piață la nivel european în domeniul comercializării și automatizării soluțiilor Smart Home. În 2024, compania își propune să continue expansiunea în alte trei țări europene, care vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Despre Tech Cuisine Smart Home

Lansată în 2018, Tech Cuisine Smart Home este o companie românească ce activează în domeniul caselor inteligente, oferind o gamă largă de produse și servicii pentru automatizarea locuințelor. Compania se mândrește cu parteneriate solide cu brand-uri globale de renume și cu o abordare orientată spre inovație și satisfacția clienților.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More