Prima pagină » IWA Charity Bazar – 10 decembrie 2023

IWA Charity Bazar – 10 decembrie 2023

by Elena Paraschiv-Pop

International Woman Association (IWA) organizează, pe 10 decembrie 2023, la Biblioteca Națională a României, cel de-al 31-lea eveniment anual de caritate, IWA Charity Christmas Bazaar.

Evenimentul, care va avea loc sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe al României, va fi o oportunitate pentru comunitatea diplomatică și internațională din București de a se reuni pentru a sărbători Ziua Drepturilor Omului și pentru a strânge fonduri pentru organizații caritabile care sprijină persoanele aflate în nevoie din România.

„Suntem onorați să vă invităm să faceți parte din acest eveniment semnificativ”, a declarat Marina Coandă-Bundac, președintele IWA Bazaar. „Bazarul de Crăciun IWA este o dovadă a puterii colaborării și a unității în comunitatea noastră diversă cultural. Este o oportunitate de a sărbători bogăția culturilor noastre de acasă și de a face o diferență în viața celorlalți.”

În 2022, Bazarul de Crăciun IWA a strâns peste 100.000 de euro, care au fost direcționați către o varietate de organizații caritabile, inclusiv centre de plasament pentru copii, asociații pentru persoanele cu dizabilități și organizații care sprijină persoanele fără adăpost.

Evenimentul va oferi vizitatorilor o varietate de activități, inclusiv:

  • Standuri cu mâncăruri tradiționale din întreaga lume
  • Expoziții de meșteșuguri și artă
  • Concerte și spectacole de dans

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al IWA: https://iwabucharest.ro/

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More