Prima pagină » SUSTENABILITATEA CONTEAZĂ: NAVIGAREA CONFORMITĂȚII ȘI A RISCURILOR ÎN PEISAJUL CSRD-ESRS

SUSTENABILITATEA CONTEAZĂ: NAVIGAREA CONFORMITĂȚII ȘI A RISCURILOR ÎN PEISAJUL CSRD-ESRS

by Elena Paraschiv-Pop

Camera de Comerț Belgia-Luxembourg-Romania-Moldova (BEROCC), împreună cu Greenology Consultantin organizează evenimentul Power Lunch: „Sustenabilitatea contează: Navigarea conformității și a riscurilor în peisajul CSRD-ESRS” în data de 10 octombrie 2023, la hotelul Marshal Garden din București.

Agenda include:

  • Înțelegerea modalităților de evaluare și gestionare a acestor riscuri.
  • Dezvoltarea unei strategii de conformitate: Sfaturi și sugestii pentru a începe să vă pregătiți organizația pentru noile standarde de raportare.
  • Cele mai bune practici și exemple de succes
  • Prezentarea unor exemple de companii care au adoptat deja un cadru de conformitate și raportare de sustenabilitate eficient.
  • Împărtășirea celor mai bune practici și lecții învățate din perspectiva lor.
    Oportunități de transformare
  • Discuții despre cum poate fi utilizată raportarea de sustenabilitate pentru a aduce valoare adăugată organizației și pentru a obține o poziție competitivă pe piață.
  • Identificarea oportunităților de dezvoltare și inovare în contextul CSRD și ESRS.

Evenimentul este o ocazie excelentă de a vă conecta cu profesioniști din domeniul durabilității și raportării, precum și de a obține informațiile și resursele necesare pentru a duce afacerea la nivelul următor în materie de raportare de sustenabilitate.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul evenimentului: https://berocc.com/events/sustainability-matters-navigating-compliance-risks-in-the-csrd-esrs-landscape/

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More