Prima pagină » Deceuninck împlinește 25 de ani de activitate în România

Deceuninck împlinește 25 de ani de activitate în România

by Elena Paraschiv-Pop

Deceuninck, producător de top de sisteme din PVC pentru ferestre și uși, sărbătorește 25 de ani de activitate în România alături de partenerii săi, cărora le mulțumește pentru cooperare și încredere. Peste 60 de parteneri activi în România au răspuns afirmativ invitației Deceuninck de a participa la seria de evenimente ce au culminat cu Cina de Gală Deceuninck – 25 de Ani în România, ocazie cu care gazdele evenimentului, Grzegorz Federowicz, Director de Vânzări Deceuninck Europa Centrală și Ovidiu Cilibiu, Director de Vânzări Deceuninck România au înmânat Diplome Aniversare. 

“Aniversarea operațiunilor noastre în România este cea mai bună ocazie de a vă mulțumi pentru încrederea pe care ați arătat-o până acum – datorită cooperării comune putem oferi produse la cel mai înalt nivel în ceea ce privește economisirea de energie, calitatea și designul. Vremurile sunt mai bune, uneori mai puțin prielnice, de aceea vă mulțumim pentru că sunteți mereu alături de noi.” afirmă Ovidiu Cilibiu, Director de Vânzări Deceuninck România, în deschiderea Galei Deceuninck – 25 de ani în România.

În timpul evenimentului de două zile, partenerii noștri au avut ocazia să audă știrile Deceuninck, despre modul în care ne dezvoltăm împreună și calea către un viitor mai bun, despre situația și tendințele pieței din România, despre inovații și produse, dar și despre activitățile de marketing curente și viitoare.

„Cea mai importantă piatră de hotar a ultimilor ani în activitatea noastră a fost direcția inovatoare generată de platforma Elegant. Aceasta aduce o multitudine de noutăți ce au deja un cuvânt greu de spus în avansul Deceuninck către un viitor sustenabil: triada inovației tehnologice – iCOR, ThermoFibra și Forthex – aduce beneficii multiple în întreg ciclul de viață al ferestrelor și ușilor, acestea fiind mai ușor de produs și mai eficiente energetic, conțin material reciclat între 15 și 30%, printre cele mai ridicate procente oferite pe piață, cu un consum de energie considerabil mai mic și cu un design ce aduce profilele din PVC la nivelul imaginii aluminiului. Datorită platformei Elegant, noi am crescut constant în ultimii ani, anul 2022 fiind un an record al Grupului, cu vânzări de peste 974.1 milioane de euro. În România, chiar dacă platforma Elegant a fost lansată mai târziu față de alte țări din Europa Centrală, vânzările sunt în creștere, aceasta fiind dovada că activăm pe o piață matură, pe care o respectăm și susținem cu produse de top. Anul 2023 a adus o lărgire semnificativă a partenerilor Deceuninck România, ceea ce se va reflecta în cifrele afacerii, dar mai ales în satisfacția celor ce aleg confortul, inovația și sustenabilitatea ferestrelor și ușilor realizate cu sistemele Deceuninck.” ne declară Grzegorz Federowicz, Director de Vânzări Deceuninck Europa Centrală.

Despre Deceuninck Group

Înființată în 1937, Deceuninck este un producător internațional independent de top 3 de soluții pentru ferestre și uși din PVC. Cu sediul central în Hooglede-Gits (Belgia), Deceuninck operează prin 3 divizii: Europa, America de Nord și Turcia & piețele emergente, fiind activă în peste 91 de țări, printre care se numără și 

România. Deceuninck produce în 17 unități integrate pe verticală, care împreună cu 21 de unități de depozitare și distribuție garantează serviciile necesare și timpul de răspuns pentru clienții din întreaga lume.

Deceuninck este o entitate complexă, ce nu se rezumă doar la procesul de producție, ci desfășoară și o activitate continuă de cercetare și dezvoltare. Astfel, fabrică încă din 2004 produse 100% reciclabile (fără plumb), ocupând o poziție fruntașă în dezvoltarea de produse cu un înalt standard ecologic. Recent, Deceuninck a început producția profilelor Phoenix, realizate 100% din material reciclat.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More