Prima pagină » Immergas lansează noua generație de centrale termice cu condensare Victrix Tera V2, omologate și pentru funcționarea cu amestecuri de hidrogen

Immergas lansează noua generație de centrale termice cu condensare Victrix Tera V2, omologate și pentru funcționarea cu amestecuri de hidrogen

by Elena Paraschiv-Pop

Immergas lansează pe piața din România o nouă serie de centrale termice cu combustibil gazos, cu condensare, dedicată sectorului rezidențial individual sau colectiv. Centralele Victrix Tera V2 sunt cea mai avansată soluție tehnologică Immergas pentru încălzire și preparare a apei calde de consum în segmentul centralelor rezidențiale. Centralele sunt echipate cu un schimbător de căldură din inox, sunt mai ușoare și compacte, iar cel mai important, sunt mai performante, economice și sustenabile.

Anul acesta, Immergas a lansat noua gamă de centrale pe gaz cu condensare Victrix Tera V2, în două serii – cu preparare instantanee de ACC și fără preparare de ACC. Modelele din seria cu preparare instantanee de ACC sunt Victrix Tera 28, 32 și 38 V2 EU, iar cele din seria fără preparare de ACC (dar cu posibilitatea racordării unui boiler pentru prepararea ACC) sunt Victrix Tera 24 și 35 V2 Plus. Spre deosebire de generația anterioară, Victrix Tera V2 este omologată pentru funcționarea cu amestecuri de hidrogen în concentrație de max. 20%.

Randamentul energetic sezonier este mai ridicat, ajungând la ηs 94%. Funcțiile de control electronic, ușor de utilizat, reduc costurile în exploatare, crescând eficiența centralei în plin sezon. Centralele pot funcționa cu gaz metan sau GPL (opțional). Tot la capitolul opționale, utilizând accesorii de termoreglare, centralele se încadrează în clasa A+. Vana cu clapetă este un accesoriu opțional nou în gamă, permițând racordarea la coșuri verticale colective, în presiune pozitivă. 

Centralele Victrix Tera V2 pot fi conectate în cascadă cu ajutorul unui regulator de cascadă și zone, împreună cu o interfață electronică pentru fiecare centrală din cascadă (accesorii opționale). Regulatorul poate gestiona până la 8 centrale, 3 zone de temperatură (din care 2 zone pot fi de temperatură joasă), un boiler și o instalație solară.

Estetica noilor centrale este îmbunătățită, cu un aspect modern, plăcut, rezultat din studiile de imagine realizate intern și extern. Prin optimizarea echipamentelor, greutatea unei centrale este mai mică cu 2 kg față de versiunea anterioară, lucru ce aduce un ajutor în procesul de montaj sau întreținere.

Totodată, centralele cu condensare Immergas Victrix Tera V2 pot fi conectate la un kit wi-fi opțional ce permite controlul de la distanță prin interfața Dominus App. 

Pentru mai multe detalii despre produse, accesați https://innobuildshop.com/t/JYZAng

Despre Immergas

Immerfin Group este compania care deține centrele de producție și rețeaua de vânzări Immergas, fiind unul dintre cei mai mari producători de centrale termice din Europa. Fondată în 1964 în Brescello di Reggio Emilia, de către trei tineri entuziaști, Romano Amadei, Gianni Bianchi și Giuseppe Carra, Immergas a produs peste 7 milioane de centrale, vândute în întreaga lume. Immergas exportă în 50 de țări din întreaga lume prin 12 sucursale de vânzări în Europa și 2 în Asia. În Italia sunt proiectate și fabricate peste 130 de modele de aparate, produsele destinate piețelor non-europene sunt fabricate în Poprad (Slovacia), în Qazvin (Iran) și în Changzhou (China).

13 linii de producție, peste 600 de angajați, depozite, birouri, centre de instruire și cercetare pentru aproximativ 60 de mii de metri pătrați de suprafețe acoperite. Centrul de proiectare și producție Immergas este situat la sediul central din Brescello, pe locul de naștere al primului său atelier. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More