Prima pagină » INNOSHIP intră în parteneriat cu grupul DEICHMANN pentru a eficientiza operațiunile de livrare pe mai multe piețe 

INNOSHIP intră în parteneriat cu grupul DEICHMANN pentru a eficientiza operațiunile de livrare pe mai multe piețe 

by Elena Paraschiv-Pop

Innoship, parte a grupului Alsendo, liderul soluțiilor de management al livrărilor dedicat magazinelor eCommerce, a încheiat un acord cu retailerul internațional de încălțăminte DEICHMANN. Acest parteneriat strategic marchează un moment semnificativ în domeniul comerțului online și al tehnologiei.

Colaborarea are loc în urma unui proces de selecție extins, în cadrul căruia Innoship a demonstrat că deține capabilitățile tehnice și expertiza necesare. Inițiativa DEICHMANN a fost determinată de nevoia de a îmbunătăți experiența de cumpărare și de a permite integrarea mai rapidă a companiilor de curierat noi eficientizând  astfel procesele de livrare, ca parte a programului de transformare digitală a businessului online și omnichannel.

Decizia de a încheia un parteneriat cu Innoship s-a bazat pe inovație, agilitate  și pe înțelegerea demonstrată a nevoilor noastre”, spune Sven Senkbeil, Product Owner Fulfillment Solution, în cadrul DEICHMANN. „Căutam un partener strategic capabil să ne ofere soluții avansate de management al livrărilor, o implementare facilă a platformei și o abordare centrată pe cumpărător. Colaborarea și dedicarea pentru inovare demonstrate de echipa Innoship se aliniază perfect cu viziunea noastră.”

Parteneriatul strategic vizează mai multe obiective cheie, printre care:

Deschiderea rapidă a operațiunilor în noi geografii – Pe măsură ce industria logistică evoluează cu o nevoie sporită de flexibilitate, DEICHMANN își propune să integreze soluții de livrare noi cât mai rapid. Tehnologia Innoship asigură un proces de integrare rapid și stabil de curieri noi permițând astfel companiei DEICHMANN să rămână agilă pe o piață competitivă.

Experiență îmbunătățită pentru cumpărători – Noua platformă e-commerce le permite clienților să aleagă dintr-o gamă largă de curieri, de puncte de ridicare (și expediere) de colete și lockere ca opțiuni de livrare preferate. Clienții au posibilitatea de a-și urmări într-o formă unificată și în timp real coletele, pe tot parcursul transportului, asigurând o experiență de cumpărare îmbunătățită.

Eficiență și stabilitate – Platforma integrează API-urile curierilor și eficientizează generarea etichetelor și a documentelor de expediere. Acest lucru are ca rezultat un proces de expediere mai eficient și operațiuni mai stabile.

Reducerea costurilor – În plus, platforma reduce costurile de expediere, în beneficiul clientului final.

„Sunt încântat să împărtășesc vestea că DEICHMANN se alătură familiei de clienți Innoship. Suntem mândri să fim unul dintre partenerii strategici ai programului de transformare digitală a magazinului online și omnichannel”, spune, la rândul său, Dan Ungureanu, Co-Fondator & Business Development Manager, Innoship. „Alături de DEICHMANN, modelăm un viitor digital innovator pentru a transforma operațiunile de livrare pe mai multe piețe în beneficiul cumpărătorului.”

Platforma Innoship ajută magazinele online să-şi să crească  performanţa de livrare cu până la 15%, printr-o alocare dinamică. Algoritmii avansaţi ai platformei analizează performanţa diferitelor firme de curierat dintr-o anumită zonă geografică şi selectează automat curierul potrivit pentru fiecare livrare, pe baza criteriilor retailerului. Având toate informaţiile într-un dashboard, comercianţii pot să analizeze performanţa curierilor şi să ia decizii informate. În plus, API-ul  integrează o rețea de peste 100 de curieri din Europa, precum și peste 150.000 de lockere și puncte de ridicare și expediere de colete (PUDO – Pick Up Drop Off).

Despre DEICHMANN

DEICHMANN SE, cu sediul central în Essen, Germania, a fost fondată în 1913 și este încă o companie de familie deținută integral. Este liderul pieței europene de vânzare cu amănuntul a încălțămintei și este activă în 31 de țări din întreaga lume. Compania are peste 48.000 de angajați și operează aproximativ 4.600 de magazine și 41 de magazine online. În plus față de magazinele DEICHMANN, compania deține lanțul MyShoes, Dosenbach, Ochsner Shoes și Ochsner Sport în Elveția, van Haren în Olanda și Belgia și Rack Room Shoes în SUA. De asemenea, deține grupul SNIPES, cu magazine și magazine online în Europa și SUA.

Despre Innoship

Innoship, parte a grupului Alsendo, este o platformă avansată de gestionare a livrărilor care îi ajută pe retaileri să îmbunătățească experiența clienților prin eficientizarea procesului de livrare. Platforma Innoship reunește mai multe opțiuni de livrare pentru business-urile de retail și e-commerce, democratizând accesul comercianților de toate dimensiunile la o tehnologie avansată. Prin intermediul platformei Innoship, retailerii își pot gestiona eficient contractele de curierat, pot automatiza livrările și le pot oferi clienților o experiență de cumpărare mai bună, reducând la minimum costurile de expediere.

Despre Alsendo

Alsendo înglobează soluții de tehnologie lider în domeniul gestionării  livrărilor pentru companii de e-commerce. Susținută de compania de investiții specializată în transformare ESG Abris Capital Partners, Alsendo își propune să ofere soluții logistice și post-vânzare premium pentru toate segmentele de clienți B2B. Ne concentrăm pe îmbunătățirea eficienței proceselor de expediere, menținând în același timp cele mai înalte standarde de servicii și utilizând cele mai recente soluții tehnologice. 

Portofoliul grupului Alsendo include peste 12 platforme de livrare și soluții tehnologice B2B care operează pe piețele din Polonia, România, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia. Misiunea Alsendo este de a furniza servicii și soluții de software complete în procesele de expediere și post-vânzare în toate segmentele B2B, inclusiv platforme de comerț electronic, marketplace-uri, îcompanii globale și IMM-uri/SOHO. Activitățile sale principale vizează îmbunătățirea eficienței proceselor de expediere ale clienților, menținând în același timp cele mai înalte standarde de servicii prin soluții tehnologice de ultimă generație. Gestionarea transportatorilor, integrări cu peste 50 de platforme de comerț electronic, o ofertă SaaS care oferă soluții de expediere pe bază de abonament pentru comerțul electronic sau o simplă integrare API sunt doar o parte din oferta vastă a Alsendo. În medie, peste 5 milioane de colete sunt trimise lunar în 150 de țări din întreaga lume prin intermediul serviciilor de expediere Alsendo.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More